Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp. Odorheiul Secuiesc
lavinia:
Extraordinar a fost totul. Gazdele, hotelul, spa ul, mancarea, distractia,plimbarea cu trasura, focul de tabara, artificiile, tombola,oamenii minunati. Recomand cu toata increderea si dragostea, SINGLES CAMP.
Lavinia/Oana- Bucuresti
Mariana Dinescu:
Buna dimineata Single Camp!
Traiesc inca nostalgia zilelor si noptilor minunate petrecute la Odorhei. Mi-am facut prieteni noi, am cunoscut oameni speciali...ceea ce ma face sunt fiu fericita ca am intrat in Single Camp.
Totul a fost supeeer! Locatia...programul...voi cei din Single Camp.
Multumesc Gigi si Samiza ptr efortul vostru de a ne simti noi minunat!
Abia astept urmatoare actiune!
Va doresc tuturor un am bun...sa vi se indeplineasca toate dorintele si sa aveti parte numai de momente ca cele de la Odorhei!
Rami:
Buna dimineata OAMENI MINUNATI :flori:
Asa cum am scris acum cateva zile,cand Gigi a postat pozele cu locatia,am scris ca totul pare ca-n povesti,si ca, ma bucur sa fac parte din aceasta poveste!
PENTRU MINE CHIAR A FOST O POVESTE *|*
Asa cum au spus si Oana si Mariana,TOTUL A FOST MINUNAT,OAMENII,LOCATIA,GAZDELE,VARIANTELE DE RASFAT,MOMENTELE PETRECUTE,TRAITE IMPREUNA,TOTUL,TOTUL!!! :smitten:
Poate,in ziua de azi,cuvantul multumesc si-a mai pierdut din valoare,sau poate e o impresie gresita?!
Si totusi,EU, VA MULTUMESC MULT SAMIZA SI GIGI,GABRIELA,TATIANA,SI TUTUROR CELOR,CARE AU MUNCIT CA NOI SA PUTEM TRAI ACESTE ZILE SI NOPTI :dance: :yeah: :giggle:MINUNATE!!! :bow:
ITI MULTUMESC MULT SI TIE,OM BUUUN,CA NE-AI AJUTAT,SI AM AJUNS CU BINE ACASA!ITI SI VA DORESC DIN TOT SUFLETUL,CA TU SI SUFLETUL TAU PERECHE SA RAMANETI MEREU ASA!Asa cum spuneam ieri,"VIATA BATE FILMUL",si,VOI,ATI CONFIRMAT ASTA! :applause:
Din nou,ca la fiecare intalnire cu voi,am reusit sa-mi revad PRIETENI DRAGI,si,SA-MI FAC SI ALTII,DIN TOATA TARA!Stand de vorba cu voi,mi-am confirmat ca,fiecare dintre noi,are in spate o poveste,cu bune,cu rele,cu de toate!
DIN TOT SUFLETUL VA DORESC TUTUROR,CUNOSCUTI,SAU NECUNOSCUTI,TOATA FAMILIA SINGLES CAMP,SC ;),cum spuneau fetele ieri,SA FITI SANATOSI SI ANUL ASTA NOU, SA VA UMPLE SUFLETUL SI VIATA NUMAI DE LUCRURI BUNE,OBLIGATORIU EXCURSII SINGLES CAMP :thumbup:,SI TOT CE VA DORITI,ALATURI DE CEI DRAGI!
VA PUP CU DRAG PE TOTI,Rami :flori:
almi_gabi:
As fi spus si eu "buna dimineata" dar e deja aproape de pranz ;D - asa ca salutare voua, tuturor celor alaturi de care am petrecut revelionul. :bow:
Am revenit acasa (multumesc Bruno :) ) si incerc sa reintru in programul normal. E mai greu asa la inceput de an mai ales ca inca mai sunt cu gandul la atmosfera de la Odorhei :thumbup:, la dans :dance:, la ciubarele cu "saramura" :giggle:, la plimbarea cu trasura pe starzile Odorheiului si pe potecile pline de zapada ( frumoase locuri !!) si la artificiile si distractia din noaptea de revelion. Toate au fost momente de neuitat pe care le-am petrecut alaturi de voi.
Va doresc sa aveti un an plin de astfel de momente minunate, sa fiti fericiti si norocosi! Si binenteles, sa ne revedem cu bine! :)
admin:
Am transmis, tuturor celor care ati trecut Revelionul la Odorheiul Secuiesc impreuna cu noi, 2 mesaje Email, de pe adresa sibiel.eu. Contin link-uri de download al fotografiilor si filmuletelor facute de mine. Sunt disponibile pt descarcare 7 zile, pe wetransfer.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă