Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp. Odorheiul Secuiesc

<< < (36/40) > >>

Tania55:
Costinjb .... sa stii ca la toate actiunile se procedeaza asa, doar ca acum, la "Sarbatoarea toamnei" , cei vechi au uitat ecusoanele acasa sau au uitat sa si le puna, iar pentru cei noi s-a simtit lipsa Iulianei    ;) .... care se ocupa... 
Iti multumesc pentru intentie ... nu voi mai sta prin gari de data asta, pentru ca merg la Revelion cu o prietena de-a mea, cu masina si ma bucur ; sper ca o vom lua bine, din vestul tarii pe autostrada pana la Sibiu, apoi Medias, Sighisoara, Odorhei si mai sper sa fie si drumul bun.
Va doresc tuturor un "An nou fericit" !

Rami:
Buna seara tuturor si La Multi Ani!
MULTUMESC MULT PENTRU INFORMATII! Ne prind tare bine!
Eu, de fapt, noi, adica, Rami, Oana si Rodica, suntem la o aruncatura de bat de Odorhei, adica suntem la Sighisoara!
Chiar vorbeam cu fetele, putin mai devreme, ca, maine seara, la ora asta, vom fi la petrecereee :dance: *|*
Asa ca, va doresc tuturor drum bun maine, si sa ne vedem cu bine la Odorhei, unde, banuiesc, atat cat am reusit eu sa-i cunosc pe Gigi, Samiza, si alti cativa membrii Singles Camp, DISTRACTIA SI VOIA BUNA, VOR FI LA ELE ACASA! :D
O noapte buna tuturor, somn usor! Asta, daca v-ati terminat de facut bagajul! ;)
Era sa uit , mi se are tare buna ideea cu ecusoanele, pentru ca asa, cred ca ne vom cunoaste mai usor si mai repede!
Cu drag, Rami :)

admin:
Eu am ajuns deja la "locul faptei"...Nu este decat putina zapada, destul de racoare afara  :-\, dar in hotel o caldura... :dance: Gazdele foarte primitoare si placute...Complexul este foarte mare, o sa-l vedeti maine. Are si bowling si bar si un centru ecvestru langa si bineinteles SPA...Lumea se balacea inauntru...hmm ce pofta mi-a facut...Dar este timp si pentru asta, mai intai problemele organizatorice...Suntem conectati si cu Govora si cu Sibielul, asa ca vom fi in...trei locuri... :)

Ne amenintau cei de la meteo de drumuri cu zapada, cu ger...vreau sa va spun ca de la Sibiu la Odorhei sunt 150 km, i-am parcurs lejer, pe o sosea uscata ca in palma...Asa ca mai bine nu va uitati la TV...

Cateva imagini luate asa in fuga...asa ca sa va acomodati incet cu locul...O sa va placa este super aici...

SPA:

Hotel:

Restaurant:

Din camere:

Un hol imens in corpul de 3*, acolo unde ne-am stabilit "resedinta":

Hai grabiti-va, va asteptam!  *|* *|* *|*

Rami:
Bun? diminea?a tuturor!
CE SUPER E ACOLO! CA-N POVESTI!
ABIA ASTEP SA AJUNG SI SA FIU PARTE DIN ACEASTA POVESTE, ALATURI DE VOI! *|*
DRUM BUN TUTUROR SI SA NE VEDEM CU BINE IN TINUTUL POVESTILOR! :D
CU MULT DRAG, Rami :)

admin:
Din pacate mai este doar o noapte... :'( Ah si ce bine a fost... :) Cu balaceala in jacuzzi, in "ciuberele" cu sare, in piscina...Cu dans, cu mult, mult dans...Cu mancare de toate felurile...Cu oameni faini, faini de tot! Ce rau imi pare ca se termina...Maine pe vremea asta totul va fi doar amintire...

Dar sa las nostalgiile, pentru pana una alta mai este o seara si trebuie sa ma bucur de ea...Peste  doua ore avem focul de tabara, cu gustari de-ale porcului, cu palinca si vin fiert...Apoi in restaurant dansuri din secuime si mancaruri de pe aici...

Am vazut lumea vesela, foarte comunicativa si deschisa...Chiar daca multi au fost noi, s-a format o stare de prieteni vechi...Tare tare fain...La mese, pe holuri, bazinele SPA-ului, trasurile de la centru ecvestru, peste tot rasunau hohote de ras...

Nu prea am timp de scris, mai pun cateva poze si trec a somn o ora...Sa fiu fresh pentru petrecerea de aseara...

Din centrul SPA:

Paraul ce trece prin curtea complexului:

Peisajul ce inconjoara hotelul:

Un ponei de la Centrul ecvestru:

Doi frizieni au fost inhamati la trasura de plimbare. Pe unul il vedeti aici:

Trasura cu care am facut plimbarile:

Pregatirile din prima seara:

Mancare, mancare, mancare...

Pregatirea salii de Revelion:

Deschiderea dansului la Revelion l-a facut intr-un mod deosebit de placut un ansamblu de dansuri local. Foarte foarte talentati tinerii...

Sampania pregatita pentru a marca festiv trecerea dintre ani:

Focurile de artificii pregatite de gazde:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă