Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp. Odorheiul Secuiesc
MariusPortango:
--- Citat din: admin din Sâmbătă, 24 Decembrie 2016, 23:11 ---14.00
--- Terminare citat ---
Multumesc!
admin:
Suntem foarte aproape de intalnire...Numaram orele...
M-am uitat la vreme, prognoza este acum un pic diferita de cea care aparea acum o saptamana pe site-urile de forecast. Ziua o sa fie cel mult 0 grade, iar noaptea termometrele o sa coboare pana la - 14 grade. Asta inseamna haine groase, in special pentru cand iesim la focul de tabara.
Despre tinuta v-am scris, sper sa nu uitati ca avem SPA si sa va lasati costumele de baie acasa. :)
Repet mai jos toate informatiile si detaliile legate de minivacanta, serviciile pe care le avem incluse in pachetul oferit de Hotelul Septimia:
Check in: 30 decembrie 2016 - noi organizatorii o sa ajungem deja din seara de 29 decembrie, asa ca o sa fim cu siguranta cand sositi. De recomandat incepand cu ora 14.00. In ceea ce priveste repartizarea pe camere, la cei care deja se cunosc nu e problema - trebuie doar sa ne comunice cu cine vor sta, iar pentru cei ajunsi la hotel si care nu au ales cu cine sa stea, o sa facem noi alegerea...La check in o sa primiti un ecuson pe care va aparea numele sau nickname-ul asa cum doriti sa fiti apelati. Se poate scrie si orasul. Este indicat sa-l purtati in prima seara si a doua zi la micul dejun, astfel incat sa va cunoasteti mai usor...
Check out: 2 ianuarie 2017 Ora maxima de eliberare a camerei este 12.00. Cine doreste mai poate profita o ora doua de SPA...
Cazare: Septimia Resort Hotel Wellness & Spa Odorheiu Secuiesc 3* si 4*
Servicii incluse si program:
3 nopti de cazare cu mic dejun tip bufet suedez
2 cine de tip bufet suedez (30 decembrie si 1 ianuarie)
cina festiva de Revelion
relaxare la centrul de SPA, acces gratuit:
- bazin de înot acoperit, jacuzzi, saune (finlandeza si infra), ciubere cu apa sarata, jacuzzi cu apa sarata, baie de aburi, sala haloterapeutica
- programe speciale de sauna
30 decembrie 2016:
- welcome drink cocktail
- cina si party cu DJ
31 decembrie
Cina festiva de Revelion:
- consum nelimitat din oferta de mâncaruri si bauturi alcoolice si nealcoolice
- program festiv: spectacol de dans latino (30 de minute), MC
- petrecere cu DJ
- artificii si alte surprize la miezul noptii
1 ianuarie 2017
Seara secuiasca
- foc de tabara cu gustare de mâncaruri traditionale secuiesti: bunatati de pomana porcului, slanina, pâine de casa, brânzeturi de casa proaspat facute
- gustare de palinca si vin fiert
- prezentare de dans folcloric secuiesc
Pretul pachetului include de asemenea: folosirea halatului de baie, papuci, produse cosmetice, surpriza de bun venit, activitati sportive: teren de squash, tenis de masa, FitRoom; parcare gratuita, acces WiFI, taxa turistica si TVA.
In privinta pranzurilor, serviciu neinclus in pachetul de servicii, am discutat cu directorul hotelului, se pot lua la restaurantul hotelului. O sa va pot spune mai multe despre organizare, mod de comanda atunci cand ajungeti la hotel.
Nu stiu sa fi uitat ceva sa va spun, sper ca nu... ::) Daca aveti intrebari, adresati-le aici si am sa va raspund..
Drum bun, voie buna, sa ne vedem zambind acolo...!
Mariana Dinescu:
Abia asteptam acest eveniment si dorim sa stam in aceeasi camera Ani Piculeata si Mariana Dinescu.
*|* :flori: :applause:
O seara frumoasa!
costinjb:
F buna initiativa cu ecusonul care sa cuprinda nickname ul si orasul din care vine respectiva persoana.Ar trebui aplicata la toate actiunile S.C .
bruno:
Buna dimineata Gigi si la multi ani,
anul asta am platit avansul la prima ora si cred ca vom avea dreptul la o camera in apartamentul, de aceea poti sa alegi tu cu cine imi vei cupla :happy:
Ne vedem miine dupa amiaza impreuna cu mini grupul meu. :thumbup:
Vom deschide dansele cu mare placere :dance: *|* :yeah:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă