Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp. Odorheiul Secuiesc
MVM:
--- Citat din: betty din Marți, 27 Decembrie 2016, 12:08 ---Buna ziua!
Am hotarat sa vin cu masina personala pana la Odorheiu Secuiesc. Ruta va fi sigur prin Slobozia-Buzau, iar daca este cineva din zona si vrea sa fie preluat, mesaj pe elisabeta.simion@yahoo.com. Inca nu m-am hotarat daca o iau prin Nehoiu-Intorsura Buzaului -Rupea sau Focsani-Tg Secuiesc -Miercurea Ciuc dar pot face traseul astfel incat sa pot prelua daca este cineva pe una din rute.
--- Terminare citat ---
Imi permit o sugestie: daca iei in calcul codul galben de ninsori in zonele de munte din urmatoarele zile, cel mai sigur traseu din Slobozia(studiat pe google maps) ar fi prin Ploiesti-Brasov s.a.m.d., chiar daca dureaza mai mult Eu sint din Sarateni, plec joi la Ploiesti si vineri dimineata, daca nu apare ceva neprevazut, am plecat spre destinatie. Ar fi de folos sa mergem cumva in tandem, pentru orice fel de eventualitate. Am uitat sa mentionez ca am masina ocupata deja, altfel te invitam cu mine.
betty:
Multumesc pentru sugestii! Nu voi alege traseul prin Brasov, pentru ca urasc acel drum in aceasta perioada. Cel mai probabil voi alege varianta lui Costinjb- Focsani-Tg Secuiesc, mai ales ca drumul pana in Lepsa l-am mai facut si este Ok (putin mai multe curbe, dar ma descurc).
oana0801:
Buna. Din pacate nu ma pot merge la revelion. Daca doreste cineva sa mearga ma poate contacta la adresa: oana_aida0801@yahoo.com. Sau daca stiti pe cineva singur care ar dori sa petreaca revelionul in compania unor oameni extraordinari si nu isi permite eu fac o fapta buna si renunt in favoarea ei. Multumesc pt intelegere.
ingrid:
Buna Oana, ti-am trimis un mesaj pe e mail. Multumesc.
almi_gabi:
Si uite cum zboara vremea. Au mai ramas 2 zile !!! :applause:
Sunteti gata?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă