Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp. Odorheiul Secuiesc

<< < (33/40) > >>

Nora SR:
Servus Aurora, m-am uitat pe rutele alternative si cred ca e mai bine sa mergem prin Medias - Sighisoara decat prin Fagaras - Rupea, din cauza de drumuri  ;)
In aceste conditii, te vom lua de pe drum. Cel mai probabil vom pleca din Avrig in jur de 12 si cand plecam te anuntam si fixam un punct de intalnire. adresa mea de email este eleonora.scarlet@gmail.com. scrie-mi te rog numarul de telefon si ne auzim sa fixam detaliile.
Pana atunci, un Craciun frumos si linistit !

MariusPortango:
O ora aproximativa la care ne putem prezenta pe 30.12 la Odorhei?

admin:
14.00

betty:
Buna ziua!
Am hotarat sa vin cu masina personala pana la Odorheiu Secuiesc. Ruta va fi  sigur prin Slobozia-Buzau, iar daca este cineva din zona si vrea sa fie preluat, mesaj pe elisabeta.simion@yahoo.com. Inca nu m-am hotarat daca o iau prin Nehoiu-Intorsura Buzaului -Rupea sau Focsani-Tg Secuiesc -Miercurea Ciuc dar pot face traseul astfel incat sa pot prelua daca este cineva pe una din rute.

costinjb:
Pt Betty,mergeti prin Focsani-Tg Secuiesc.drumul este f bun,peisaj frumos si mai usor decit pe cealalta varianta.http://forum.singlescamp.ro/Smileys/alive_smilies/surrender.gif

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă