Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp. Odorheiul Secuiesc
admin:
Cele doua locuri pe care le-am anuntat libere, s-au ocupat. Nu mai sunt locuri disponibile!
Aurora:
O ZI BUNA TUTUROR !
Ma numesc Aurora s locuiesc in Medias .
Astazi m-am inscris si eu pentru vacanta+Revelion de la Odorheiul Secuiesc.
Daca cineva mai are in loc in masina pt transportul la destinatie , VA ROG sa ma anuntati .
Multumesc!
SARBATORI FERICITE , LINISTITE SI FRUMOASE !
Del:
Da, Almi_Gabi, ne-a cam scos din incurcatura :thumbup:. Ma ia cu transpiratii cand ma gandesc cum voi selecta la sange lucrurile pentru a intra intr-o valiza mica (adica medie, de fapt, dar e ca si cum ar fi mica :(().
Am vazut ca vii si tu maine la intalnire, abia astept sa ne cunoastem ;)
Nora SR:
Nu am mai intrat de mult pe forum, asa ca mai updatez si eu statusul masinii mele: plecam din Sibiu si suntem trei (cu mine la volan). Pentru cine nu a gasit inca solutii, va stam la dispozitie cu compania !
Aurora:
--- Citat din: Nora SR din Joi, 22 Decembrie 2016, 23:29 ---Nu am mai intrat de mult pe forum, asa ca mai updatez si eu statusul masinii mele: plecam din Sibiu si suntem trei (cu mine la volan). Pentru cine nu a gasit inca solutii, va stam la dispozitie cu compania !
--- Terminare citat ---
Nora SR ! Imi doresc sa va acompaniez . Eu locuiesc in Medias . Cum putem lua legatura ? adresa mea de mail =auralt@yahoo.com
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă