Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp. Odorheiul Secuiesc

<< < (25/40) > >>

costinjb:
Am cunoscut-o pe dna Tania55,la Sarbatoarea Toamnei.Este o doamna foarte amabila, cumsecade,face eforturi mari ca sa poata participa la multe din activitatile SC.Vine din zona Timisoarei si incearca sa ajunga cu orice mijloc de transport la locatiile SC.Sunteti de admirat doamna pentru orele petrecute prin trenuri,gari,autogari si pentru tot efortul pe care l faceti, a ti merita un premiu.Daca nu as locui exact in partea opusa a tarii(Galati),cu toate ca nu particip la acest revelion,pentru tot efortul pe care l depuneti,v as duce eu cu masina la destinatie.Va urez sa gasiti o masina,sa petreceti frumos,sa fiti sanatoasa si sa aveti un an bun.

Bon Voyage:
Conform "Conditiilor de renuntare" http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/ nu se accepta renuntari/anulari.

Agentia are la randul ei un contract incheiat cu hotelul, am comunicat deja numarul de participanti si am achitat serviciile pachet aferente.

In cazul in care nu mai puteti participa, este necesar sa gasiti un inlocuitor, membru Singles Camp, care sa corespunda criteriilor de participare la excursii.

almi_gabi:
Si eu vin din Bucuresti. Ar fi bine sa ne organizam transportul - fie prin grupaje pe masini, fie prin microbuz -  pentru ca trenul nu mi s-a parut a fi o optiune avand in vedere ca eu nu am gasit curse directe Odorhei -Bucuresti si retur, iar diferenta de timp intre trenuri este destul de mare.
Asa ca daca are cineva vreun loc liber merg si eu. Sunt o persoana foarte agreabila pe drum - scuip seminte pe  covorase  :whistle:, injur adesea  :box:, dau volumul la maxim :uglystupid2:, si tot asa  oO .....

Del:
Nu mai sunt persoane care pleaca din Bucuresti sau toata lumea este ocupata (cu masina ocupata :giggle:)?

Del:
Almi_Gabi, zic sa mai asteptam un pic sa vedem daca lumea se mai activeaza pe masura ce ne apropiem de eveniment. Recunosc ca nici mie nu-mi surade ideea unui drum cu trenul. Sunt convinsa ca o sa gasim noi o alta varianta.   :laugh:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă