Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp. Odorheiul Secuiesc

<< < (24/40) > >>

oana0801:
Daca cumva mai renunta cineva. Eu sunt doritoare sa merg la Revelion, va rog sa imi spuneti. Multumesc anticipat

vio74:
buna ziua !din motive obiective independente de vointa mea nu mai pot ajunge in minivacanta de revelion la odorheiul secuiesc...asa ca  vand loc 1 loc femeie...ptr detalii si alte informatii va rog sa ma abordati in privat pe mail andoniuvio@yahoo.co.uk.o zi frumoasa in suflet.cu deosebita pretuire

Tania55:
Vine cineva cu masina la Odorhei prin Sighisoara (in 30.12.16) ? Eu ajung cu trenul la 07:00 in Sighisoara si am alt tren spre Odorhei de-abia la 12:00   :(  . Daca vine cineva, daca are loc in masina, daca vrea sa ma ia, m-as bucura    :) ... daca nu ... ma plimb prin Sighisoara   :)

Del:
Am intrat pe ultima turnanta asa ca e cazul sa trecem la lucruri concrete :). Cine pleaca din Bucuresti? Ne adunam suficienti cat sa 'ocupam' un  microbus? Sau daca nu reusim sa ne adunam suficienti, cine intentioneaza sa plece cu masina? Suntem doua persoane care v-ar putea tine companie si v-ar face drumul mai placut :help:  :flori:

oana0801:
Buna,
Si eu tot din Bucuresti, daca nu reusim cu microbuz, macar cu trenul.....Nu exista si microbuz de 9 locuri  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă