Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp. Odorheiul Secuiesc
Tania55:
Multumesc mult Costinjb ... sa stii ca avem o poza foarte faina cu tine, de la Sarbatoarea toamnei, ar trebui sa gasesc o modalitate sa ti-o trimit.
Timpul petrecut in tren si prin gari sa stii ca tine de aventura pana la urma urmei ;) :)
Dinu Daniela Simona:
Sunt interesata de transportul la Revelionul de la Odorheiu-Secuiesc ,locuind la Campina,Prahova.Daca se organizeaza transportul,platesc un loc.
Dinu Daniela Simona:
As fi interesata sa merg cu dvs daca mai aveti ,un loc liber,in masina .Eu sunt cea care v-a apelat pe telefonul dat,fara a primi insa raspuns.
cata101:
Ma deplaseze cu masina personala la Revelion Odorheiul Secuiesc in data de 30.12.2016 dimineata din Botosani prin pasul Neamt-Lacul Rosu sau Bacau -Oituz in functie de starea vremii si alti posibili parteneri de calatorie. Email cu numar de telefon la meganet1@yahoo.com pentru cine doreste sa mi se alature. *|*
stan ana:
Pentru cine vrea sa plece din Sibiu sau de pe traseul Sibiu Odorhei sunt dispusa de asociere. Emailul meu e anamaria.sibiu@yahoo.com .
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă