Arhiva > Arhiva

Horoscop

<< < (149/175) > >>

bit:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 22:13 ---... Cum sa-i explici cuiva (care stii sigur) ca te iubeste, in asa fel incat sa inteleaga si el ca te iubeste?...

--- Terminare citat ---
Breeeee, mai am nitel si-mi da sangele pe urechi! Unde e Xanaxu`, vorba lu`Lili, ca iese cu macel! Cum mama dracului, respectiva persoana nu realizeaza, e incapacitat sau ce? No abla romeno oare? Deci astea cu "te iubesc da`nu-mi dau seama" io le consider cele mai mari  @#!%$% pe care vrea sa ti le bage pe gat cineva care te trateaza cu fierul de calcat (adica te abureste)! Din punctu`lu moa de vedere e ca lovitu`de tren: ori e, ori n-ai sa vezi! Nu exista "cam da" sau "nu stiam atunci ca"! Binar: ori 0, ori 1!
Sa ma ierti, C. ca sar asa, da`mie imi tapeaza piticii maxim this kind of shit.

Caroline:

--- Citat din: bit din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 23:24 ---Sa ma ierti, C. ca sar asa, da`mie imi tapeaza piticii maxim this kind of shit.

--- Terminare citat ---

Si mie... d-aia incerc sa inteleg ce inseamna "Te iubesc atat de mult incat nu vreau ca tu sa fii cu unu' ca mine, spre binele tau."

bit:
Un fel de "de ce sa cumperi vaca, cand poti avea doar laptele". Scuze de brutalitate, nu stiu daca e cea mai potrivita comparatie, da`nu-mi trece alta prin freza care sa se potriveasca mai bine. Daca iubesti pe cineva, inevitabil iti doresti sa pierzi cat mai mult timp cu el (ca sa nu spun mai mult). Asta cu "uite cat sunt io de altruist si ma gandesc de fapt la tine" e o porcarie inventata de un idiot care n-a avut curajul sa-si asume o decizie, cat de dureroasa ar fi ea.

Caroline:
De acord. Dar... in cazul in care, de fapt, nu era nicio vaca de vanzare, ci doar laptele?

bit:
Atunci nu merita sa-ti bati capul. Nici macar un minut. Cum spuneam, avem o singura viata, nu se stie cat de lunga si e pacat s-o irosim cu rahaturi produse de cofetarie turceasca. Fie ele si frumos mirositoare, tot rahaturi asa raman. Nu mai pun la socoteala ca nu mai suntem adolescenti de ceva timp.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă