Arhiva > Arhiva

Horoscop

<< < (150/175) > >>

Guesswho:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 23:27 ---Si mie... d-aia incerc sa inteleg ce inseamna "Te iubesc atat de mult incat nu vreau ca tu sa fii cu unu' ca mine, spre binele tau."

--- Terminare citat ---
asta e cea mai penibila scuza spusa de unul care nu vrea sa se implice in relatie. nu ca nu poate, nu ca te iubeste, ci pt simplul motiv ca nu vrea sa fie cu tine.
io cred ca un barbat atunci cand iubeste o femeie si o vrea in viata lui face pe naiba in patru sa-i fie aproape, nu alege sa plece.....din dragoste. astea-s abureli ieftine.
parerea mea e sa dispari din viata lui cat mai curand, definitiv. daca chiar te iubeste, o sa te caute. daca nu, macar stii ce ai de facut mai departe.
(sorry, sper sa nu fi sunat prea dur mesajul meu, am scris asa cum mi-a venit....  :kissing:)

deli_a:
Total de acord cu bit (binar, da ?  ;)) -apreciez ajustarea nick-name-ului, by the way

Caro, zic ca, de altfel, "cineva care te iubeste, da'nu stie ca te iubeste" e cam...dus... asa ca nu merita timpul tau  :knuppel2:

Caroline:

--- Citat din: Guesswho din Joi, 11 Octombrie 2012, 00:15 ---parerea mea e sa dispari din viata lui cat mai curand, definitiv. daca chiar te iubeste, o sa te caute. daca nu, macar stii ce ai de facut mai departe.
(sorry, sper sa nu fi sunat prea dur mesajul meu, am scris asa cum mi-a venit....  :kissing:)

--- Terminare citat ---

Nimeni nu are de ce sa fie "sorry", pentru ca aveti dreptate. Asta si fac, de foarte mult timp: refuz sa-mi mai traiesc viata cu amanare. Traiesc ceea ce este acum. Acum... am ceea ce am, si asta traiesc. Restul nu exista. Maine va fi un alt acum. Peste 10 ani, cu totul altul. Asta voi judeca atunci cand va acel alt "acum" va exista... sa nu. Deocamdata, am un acum... cu aceia care vor sa faca parte din el... acum.  :kissing:

Matei:

Caroline:
 :happy:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă