Arhiva > Arhiva
Horoscop
Emi 53:
Unicate, da :thumbup: :thumbup: :dance:
deli_a:
Mica, ai dreptate, am studiat si eu si confirm... "in cuplurile cu adevarat potrivite, partenerii seamana fizic foarte mult". De acord si cu ce spui despre horoscop !
Lili, nu-mi place capitularea ta !!!!!! -"ii las detasat, sora 13...fara nicio apasare. sa castige. nu toti avem norocul asta. pentru ca-i mare noroc daca e. ..."...Pai, asa ne-a fost vorba ? poate ca tocmai acum norocul unei mari iubiri neconventionale e gata sa dea peste tine ! si tu... ce faci..?? te ascunzi ??
deli_a:
Tocmai pentru ca stiu ca ESTE posibil, vreau sa va dau curaj !! caci fara curaj.... chiar daca o iei in freza, linge-ti ranile si...iesi in lume !
Carol, asa zic si eu :"nu respinge iubirea de dragul unei idei preconcepute de iubire, careia toti ii suntem mai mult sau mai putin tributari, prin educatie", dar si aici e nevoie de curaj ! nu zice nimeni ca trebuie sa ajungem la finishul cursei intregi si fara cicatrici...
... si inca ceva... zic ca, asa cum fiecare suntem unici, relatiile sunt la randul lor unice - nu e sanatos sa semene nici cu-a lu'...., nici cu-a lu'.... poate ce mie imi place intr-o relatie, x nici n-ar concepe, ptr. y ar fi indiferent, etc.
deli_a:
Scuze, cred ca eram deja :offtopic:
Caroline:
Deli_a, din partea mea, poti sa fii si :offtopic: , imi place de tine ca ai inceput sa scrii si pe forum, o faci la fel de bine ca si atunci cand vorbesti. :kissing:
Si-acu' intrebare intrebatoare: Cum sa-i explici cuiva (care stii sigur) ca te iubeste, in asa fel incat sa inteleaga si el ca te iubeste? :crazy2: Poate gaseste Silviu vreun link cu raspunsul la intrebare pentru fiecare zodie... tare as fi curioasa. :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă