Arhiva > Arhiva
Horoscop
adda:
eu nu am zis asta...tu ai zis :)
bit:
Io zic ca daca pana acum femeile percepeau adulterul ca pe-o vina majora (probabil ca si de aici venea puternica lor negare), in momentul de fata (de fapt, progresiv, in ultimii zeci de ani), sub influenta emanciparii (si a miscarilor feministe, mai ales) doamnele au acceptat realitatea, scapand de complexe (eventual, dupa sloganul "daca voi o faceti si nu va pasa, la noi de ce ar fi altfel?", lucru care e cat se poate de just -si aici nu sunt sarcastic, ironic sau mai stiu io cum-)
adda:
ok ok cheshire , da sub influenta cui percepeau adulterul ca pe o vina? negau tocmai din cauza ca femeile erau aspru judecate de catre societate, barbatul avea voie ..femeia nu...
bit:
--- Citat din: adda din Marți, 10 Iulie 2012, 23:28 ---ok ok cheshire , da sub influenta cui percepeau adulterul ca pe o vina? negau tocmai din cauza ca femeile erau aspru judecate de catre societate, barbatul avea voie ..femeia nu...
--- Terminare citat ---
Da, asa e. Si imi cer scauze ca omitand (chiar fara intentie! vorbesc cat se poate de serios acum) asta, am dat impresia ca m-am ferit sa scot la iveala lucrurile pe care le-ai spus tu. Si care sunt adevarate 100%.
adda:
:)
da acum sa fim realisti...au inceput femeile sa recunoasca adulterul si s-au emancipat, da pt asta tot judecate sunt.
ex: atunci cand se afla ca o femeie si-a inselat sotul...lumea spune: eee... pai e o femeie usoara, saracul de el, ce sotie si-a luat...
in schimb, atunci cand inseala barbatul, ce zice lumea?...pai na...asa sunt barbatii mai calca stramb, iarta-l ca te iubeste tot pe tine....
sau o alta varianta...pai sigur, nu are grija de el, il neglijeaza, normal ca se duce la alta ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă