Arhiva > Arhiva

Horoscop

<< < (121/175) > >>

adda:
nu am crezut nimic, ti-am spus sincer ce cred, numai ca putin mai dezvoltat...asa cum a fost cerinta, domnul antrenor :P ;D
si merit 10 la purtare...na  :P

bine na...asta e..scuza nescuza, e un adevar fie ca imi place fie ca nu

adda:

[/quote]
--- Citat din: bitek din Marți, 10 Iulie 2012, 22:39 ---Aha, ai citit si mata pan` la coada... ;D (stiu, ma-njuri ca la mine nu latra cateii no-ham)
Plus ca aia cu inselatul cu inima e cea mai jalnica scuza, mai janica decat a mea (daca ar fi scuza  ::), dar nu e , am zis).
 Mai bine nu zice ea "mai Gicu, hai pa!" si p-orma love ea pe cine vrea inimioara ei?
Si care-i pacat mai mare: cand inseli sau cand inseli si cu inima?

(Bine, e stupid ce zic io, e de ajuns sa inseli, ce mai conteaza cum...da`asa de palmares ca sa fie ca noi, aia raii :P)

--- Terminare citat ---

pai tot acelasi lucru e, tot inselat se cheama...
da nici nu stiu, ca in ziua de azi nu poti sa mai stii exact, au ajuns sa insele si femeile destul de mult din cate am observat

bit:
Pai da. De fapt, adevarul e cam asa: in ziua de azi au inceput si femeile sa recunoasca ca calca in strachini (scuzati cacofonia!). Sa-ti spun si de ce zic asa: fiindca si pana acum o faceau. Cum? cu barbatii, logic! Ca spui ca te insala al tau X cu Ya sau ca ea si-a inselat pe al ei cu X al tau e tot un drac, nu ti se pare? e o treaba de semantica doar. Ce mai conteaza unghiul de unde privesti problema? Oricum, repet, parerea mea e ca nu faptul ca au calcat si ele stramb a fost chestia cu doamnele. Ci faptul ca nu au recunoscut pana acum.
(nu da!  :tomato:)

In fine. Auzi, bre guppy, da`de ce ne certam noi aci?  :)

adda:
 ;D ;D
nu dau , nu dau...pai pot?...poate numai sa te prind de mustati   :P ;D
ne certam? nu ne certam...discutam :) da unde sa ne "certam"?

silviu:

--- Citat din: adda din Marți, 10 Iulie 2012, 22:28 ---dar uite, sa nu zici ca sunt subiectiva, am auzit destule povesti si cu femei care cam calca stramb, numai ca e alta mancare de peste, femeia o face si cu sufletul

--- Terminare citat ---
a!... pai in cazul asta, daca o face si cu sufletul, nu se pune. deci nu calca stramb; calca foarte drept :angel:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă