Arhiva > Arhiva
Horoscop
bit:
Bine, acu`tu exagerezi fiindca ai impresia ca esti in avantaj deja daca eu am dat inapoi (Of, femeile! daca esti sincer, te papa de viu! daca le dai un deget...mai continui??). Asa ca te scutur io mintenas nitel pe mataluta. Iote cum: fii sincera, tu ca aparatoare a speciei tale: problema care va doare de fapt e ca tot noi conducem lumea (ca de-aia persista (pre)judecatile de care spui).
Iar faza cu neglijatul pe care o arunci aci e trolling pur (fiindca de fapt, asta e justificarea pe care o servesc suratele tale cand sunt prinse la oala cu mierea vecinului).
Mai vrei ? Sau ti-am scuturat destul solzii? :P
micaela:
v-am lasat la o groapa de nisip si vad ca ati facut un lung periplu prin vreo trei. ;D va cam harjoniti. ::) :)
adda:
Ba nu, deloc, nu am spus-o ca ai dat tu inapoi, mi-am zis parerea pur si simplu. :)
si sa iti spun ceva...eu nu fac parte din vreo miscare feminista si nici nu ma deranjeaza ca voi conduceti lumea, daca sunteti capabili bravo voua.
nu sunt genul care sa ma bat in piept ca eu vreau sa fiu mai puternica si mai desteapta decat un barbat, din contra, ma bucur daca am langa mine un barbat de la care am ceva de invatat, aaa...da nici misoginii nu-mi plac. :)
mustacila, as mai sta la taclale...da uite cat e ceasul....dimineata daca sughiti sa stii ca te-am pomenit :P ;D
bit:
Bine, mai ala mic de acvariu, te iert. (si stiam ca nu esti feminista, ca am nas fin pentru specia aia. Pe care nu o inghit neam :tomato:)
Fugi la nani. Daca imi musc limba maine, te sun sa te-njur.
A, stai, n-am cum. Norocul tau ;D
micaela:
--- Citat din: bitek din Miercuri, 11 Iulie 2012, 00:01 ---Bine, mai ala mic de acvariu, te iert. (si stiam ca nu esti feminista, ca am nas fin pentru specia aia. Pe care nu o inghit neam :tomato:)
Fugi la nani. Daca imi musc limba maine, te sun sa te-njur.
A, stai, n-am cum. Norocul tau ;D
--- Terminare citat ---
Aici, Ileana _Cosanzeana isi scoate din posetuta numarul de telefon. ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă