Arhiva > Arhiva

Horoscop

<< < (120/175) > >>

adda:
mamaaa...pai de ce nu ai zis ca dau extemporal...si ca vrei sa dezvolt subiectul, eu am prezentat esenta, nu am inrat in amanunte :P

in primul rand am spus cam cand ne vine noua mintea la cap in comparatie cu voi si in al doilea rand nu cred ca noi avem nevoie dupa 45 de ani de 2 barbati tineri langa noi ca sa ne dovedim noua insine cat de femei suntem.

sa presupunem ca am langa mine un barbat pe care l-am ales cu mintea si cu sufletul atunci cand am stiut exact ce imi doresc, de ce dupa 10 ani sa imi trebuiasca altul? pt simplul fapt ca nu mai e atat de tanar? nici eu nu mai sunt atunci la fel.

bit:
 ;D ;D
Deci da, guppy se si poate infoia ca rechinu`.
Apoi, apreciez maxim ce ai zis, asa-i. :thumbup: uite, ai 2 de 10!
Si ca sa intelegi o diferenta intre noi: doua femei se vad ca doua potentiale concurente (asa e firea voastra, competitiva, aci). Doi barbati se vad ca doi potentiali interlocutori de bere.
Si e adevarat, voi daca sunteti iubite, stati cuminti si 100 de ani. La noi (firea, aia e de vina), cum sa zic...e minunata friptura de acasa, insa uneori iti face cu ochiu`si ciorba de stevie a vecinului. Chiar daca e o tampenie crunta. Aia e.
Si: ca barbat, ideal e sa-ti pui frana la saritura peste gard (la salata vechinului). Sau daca animalu`din tine nu poa` si nu poa`...papa si salata. Da`fripturica sa n-afle in veci. :)

adda:
 ;D doamne ce performanta ...de la 5 la doi de 10  :kissing: trebuie sa ma mai infoi  :P
pai da...asa sunteti voi...vesnica scuza  ;D ce sa faci?

eee...nu stiu zau, cam putini cred ca mai sunt cei care mai au puterea sa puna frana, mai ales ca vad ca e o moda acum...
da asa e , daca tot ai calcat stramb, macar sa nu se afle, ca apoi e bai  ;D

dar uite, sa nu zici ca sunt subiectiva, am auzit destule povesti si cu femei care cam calca stramb, numai ca e alta mancare de peste, femeia o face si cu sufletul

bit:
Deci: fiindca ai crezut ca daca te zburlesti, iei mai mult, iti dau 8 la purtare. Nu te dai la antrenor, da? Mai ales cand tu ai codita si aripioare si ala mustati si gheare.
Si treaba cu scuza nu e scuza. Asta e, ca va place sau nu. :P .

Si pana la coada nu era o scuza.  :P :P

bit:

--- Citat din: adda din Marți, 10 Iulie 2012, 22:28 --- eee...nu stiu zau, cam putini cred ca mai sunt cei care mai au puterea sa puna frana, mai ales ca vad ca e o moda acum...
da asa e , daca tot ai calcat stramb, macar sa nu se afle, ca apoi e bai  ;Dl

--- Terminare citat ---
Aha, ai citit si mata pan` la coada... ;D (stiu, ma-njuri ca la mine nu latra cateii no-ham)
Plus ca aia cu inselatul cu inima e cea mai jalnica scuza, mai janica decat a mea (daca ar fi scuza  ::), dar nu e , am zis).
 Mai bine nu zice ea "mai Gicu, hai pa!" si p-orma love ea pe cine vrea inimioara ei?
Si care-i pacat mai mare: cand inseli sau cand inseli si cu inima?

(Bine, e stupid ce zic io, e de ajuns sa inseli, ce mai conteaza cum...da`asa de palmares ca sa fie ca noi, aia raii :P)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă