Arhiva > Arhiva
Horoscop
bit:
bre Carol draghe, treaba sta asa: (cu ceva noroc), oricarui barbat ii vine mintea la cap pe la fro triej` de ani, triej` si-un pic.
Si cica ii pleca iar pe la 45.
adda:
da' " mult" va mai tine ;D :P
bit:
Ha! :bully: Pai ma bibanushu`, la voi cum e? Da` fii sincera (asa ca de obicei, nu tine cont ca te provoaca un barbat inamic).
S-auzim:
adda:
e ok ca voua va vine mintea la cap pe la 30 si ceva de ani, intr-adevar atunci un barbat e destul de matur sa stie ce-si doreste, a copilarit destul; si noi ne maturizam cu adevarat la 30 de ani (cu toate ca pe la 26-27 de ani cam incepem sa stim ce vrem), da nu inteleg de ce pe la 45 deja o luati pe cale inversa? :)
bit:
deci: iti dau un 5 de trecere. Ca sa nu zici ca-s baiat rau :strambatura: . Fiindca mi-ai raspuns da`nu prea adica ai facut un rezumat scurt rau, telegrafic (si mai mult te-ai legat de noi) .
Si ca sa-ti raspund la intrebarea cu calea inversa, cica pe la 45, barbatii incep sa vada matematica altfel. Adica 1 X 40 e acceptabil (aproape). Da`2 X 20 e de vis! ;D :P
(totusi... io sper sa nu permut asa tare cand o fi)
Si ca sa te iert si sa-ti maresti nota, dezvolta cum am facut si eu. (despre voi, ca despre noi stiu!)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă