Arhiva > Arhiva
Horoscop
Caroline:
Eu am verificat si 2 si 4 la Lei si asa e... :P
In schimb, la mine, 1 ar trebui inlocuit cu minciuna si violenta (chiar si verbala).
bit:
Deci:\
e o binecuvantare cand tace femeia. De ce s-o intrerupi?
si
ma crezi sau nu, io am fost intodeauna mandru de femeia de langa mine,chit ca-i mai desteapta sau mai frumoasa (aci e usor la mine ;D). Pana la coada, langa orice leu, sta o leoaica :)
Caroline:
Pai asta "verificam" si eu... Cat esti "leoaica" e bine, cand nu mai esti, e plina jungla. :strambatura:
bit:
hmmm, io zic ca poti te saturi sa fii leoaica uneori...in principiu (de cand imi veni ceva minte-n cap) n-am mai cautat in femeia de langa mine reflectarea orgoliului propriu, ci diferentele placute fata de mine. Plus ceea ce ma face sa ma simt intreg
Da-i mult timp de-atunci... ;D
Caroline:
Pai intreg devii prin completare, nu prin suprapunere, e-adevarat. Spunea cineva - nu mai stiu cine: sufletele asemenea se suprapun, sufletele pereche se completeaza. Da'... carui fapt ii datoram onoarea ca un Leu sa recunoasca ca s-ar putea ca la un moment dat sa-i "vina mintea la cap" (adica sa recunoasca faptul ca a existat un timp in care mintea era in alta parte a corpului) ? :giggle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă