Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Malta. Sejur si excursii pe insula. 29.09 - 06.10.2016

<< < (2/9) > >>

RADULESA:
Unde este cazarea?
Multumesc

admin:
Cazarea se va face la Il Palazzin Hotel 4* din Qawra.

Este situat la 10 minute de mers pe jos de plaj?, într-o zon? lini?tit? din Golful St. Paul ?i la doar 100 de metri de promenadele cu vedere panoramic? de pe malul m?rii, Qawra ?i Bugibba.
Se afl? în apropierea zonelor populare de agrement ?i a sta?iilor de transport public.

Camerele au TV prin satelit ?i acces gratuit la conexiunea WiFi.

Are o gr?din? frumos amenajata ?i o piscin? în aer liber. 2 lifturi, recep?ie deschis? nonstop, sal? de lectur? ?i restaurant.

Doina Silvasan:
Gigi, te rog sa-mi spui care este ora de intalnire la aeroport (pentru plecare) si ora sosirii in tara. Doresc sa cunosc aceste amanunte pentru a putea cumpara bilete de avion Timisoara-Bucuresti, intrucat zilele acestea dunt oferte destul de bune si poate ca va fi necesar sa-mi fac o rezervare si la hotel pentru noaptea dinaintea plecarii, la sosire. Multumesc.

admin:
Doina sunt in Italia acum, o sa rog pe Samiza sa-mi transmita datele si o sa le postez ca raspuns.

RADULESA:
Buna ziua,
Ma intereseaza aceasta excursie, dar vad ca nu este nimeni inscris inca. Este site-ul actualizat?
Multumesc

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă