Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Malta. Sejur si excursii pe insula. 29.09 - 06.10.2016
IuliaT:
superba retrospectiva a excursiei multumesc :flori:
Dana Caragea:
In Valletta pe una dintre strazile care duc spre fortul Elmo, se afla o adevarata comoara: Palazzo Casa Roca Piccola. Descris de Tripadvisor (Travelers choice in 2014 si 2015) ca "muzeul locuit" acest palat construit in 1580 pentru cavalerul de Malta Don Pietro La Rocca, este in prezent resedinta familiei marchizului de Piro! Pe care noi am avut onoarea sa il si vedem in gradina. Acesta l-a deschis doritorilor, oferind astfel o incursiune in viata de zi cu zi a aristocratiei malteze. In turul ghidat am vizitat cele 12 camere puse la dispozitia vizitatorilor, in care ni s-au prezentat mobilier, obiecte de uz casnic dar si colectii de tablouri, sculpturi, carti, portelanuri, argintarie, dantele, etc. In subteran se putea strabate o retea de tuneluri si adaposturi sapate in piatra de-a lungul celor peste 400 de ani de istorie.
Numele lui e Kiku!
Ghida ne-a aratat doar noua, usa secreta! :)
Dana Caragea:
Buna Iulia, cu placere, mi-am descoperit talentul! :)
O reteta noua de caracatita, anul asta? ;)
simo arad:
Bravo Dana. Foarte frumoase pozele. E?ti o buna povestitoare, ai surprins foarte bine si in descriere si in poze locurile frumoase pe care le-am vizitat. Multe amintiri pl?cute.
EmBo:
Daca ati participat la aceasta actiune nu uitati sa postati fotografii la Concursul de Fotografie!
In cateva zile se incheie perioada de postare si pierdeti posibilitatea castigarii premiilor.
Puteti pune fotografiile in topicul dedicat, AICI.
Navigare
Du-te la versiunea completă