Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Malta. Sejur si excursii pe insula. 29.09 - 06.10.2016

<< < (3/9) > >>

admin:
Este actualizat, nu stiu insa unde v-ati uitat. Intrati pe link-ul acesta si verificati acolo: http://www.singlescamp.ro/eveniment/malta-sejur-si-excursii-pe-insula-29-09-06-10-2016/. Sunt 6 inscrieri, un platitor si stiu din agentie ca este facuta inca o plata de avans.
Tot acolo se fac si inscrierile.

RADULESA:
Da, acolo m-am uitat si am luat in considerare ca sint 8 locuri libere din 9 (am presupus vad gresit ca locul ocupat este al ghidului), nu si persoanele interesate.
Multumesc

Niculina:
Ma intereseaza ora de intalnire la aeroport la plecare si ora la care se ajunge in aeroport la întoarcerea in tara.(pentru cei din provincie este un aspect important).

Doina Silvasan:
Bun? tuturor!
Mi-am f?cut rezervare pentru aceast? minunat? excursie, dar apari?ia unor probleme de s?n?tate (pe care sper s? le pot rezolva pân? în septembrie) m-au împiedicat s? achit avansul.
Sper ca neachitarea avansului s? nu atrag? dup? sine excluderea mea din grup sau baza de date,  fiind considerat? ca neserioas?.
Îmi doresc din suflet s? pot participa  ?i încet, încet s?-mi fac noi prieteni.
S?n?tate mult? v? doresc ?i pe curând! 

SEL:
Orar de zbor AIR MALTA-29 sept- Bucuresti-Otopeni-17.50-Malta Airport-ora 19.00......Retur -6 octombrie: AIR MALTA-Malta Airport-13.50-Bucuresti-Otopeni-ora 17.00
Transferul aeroport -hotel si viceversa e asigurat.
Locul de intalnire-In fata cafenelei Lavazza de la terminalul de plecari-29  SEPT. ORA 16 ( nu uitati pasaportul valabil sau buletinul valabil,va rog sa le verificati )
INSOTITOR:SEL- TEL.0722351482

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă