Scrise de noi > Articolele noastre

Există prietenie după dragoste?

<< < (14/17) > >>

oviarad:
Imi cer scuze , nu intru in pantofii soramii , traieste ea pe picior mare dar poarta pantofi cu numar mic , poate tocul echivaleaza , insa si daca mi s-ar potrivi sigur nu m-ar lasa sa-i port , asa ca nici o sansa , de cumparat : nu e cazul , multumesc de idee. :)

noiembrie:
Consider acest subiect"lider la vizualizari"si-mi placea mai mult de voi,cei dintai.
Ce v-ati aruncat asa manusa,nici macar nu e o doamna la mijloc,macar sa conteze...

Iustin:
Ok, sa revenim la vibratii. Au aparut acum si modele cu comanda de pe smartphone.  O0

Flo_rin:
Wonderland, nu sunt ardelean dar imi plac mult ardelenii. Imi place felul lor de a fi si a gandi. In general imi place logica simpla si profunda a omului de rand, din popor. Care e mai apropiata de valorile de baza ale vietii si nu e alterata de motive comerciale, concurentiale etc. cum se intampla prin Muntenia.

oviarad:
Neajunsul comunicarii exclusiv prin scris  e ca poate fi inteleasa gresit intentia celuilalt . Imi cer scuze Iustin daca te-a deranjat postarea mea , sunt sigur ca fata in fata ai fi vazut imediat ca era o gluma .

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă