Scrise de noi > Articolele noastre
Există prietenie după dragoste?
Flo_rin:
Nu am abandonat. Sunt aici. Cuget la ce scrieti. :applause:
wonderland:
Esti ardelean? Ca sa stim daca si sazi si cat dureaza cugetatul. :giggle: :magic: :tomato:
(sazi, cu virgul sub s si caciulita la a, da?)
Iustin:
--- Citat din: oviarad din Miercuri, 14 Februarie 2018, 03:01 ---tocmai acum cand vecini lui Iustin rasufla putin usurati ca e "singur ' si mobilele lor sunt in siguranta
--- Terminare citat ---
Te cam aventurezi cu presupunerile si nu e frumos din partea ta. Nu am vecini.
oviarad:
--- Citat din: Iustin din Marți, 13 Februarie 2018, 14:13 ---La rezonanta amplitudinile se insumeaza si uneori dau in magnitudine (se misca lustra vecinului).
Ritmul poate fi descris printr-o serie Fourier de frecvente distincte, fiecare putand sa rezoneze separat sau concomitent (va trebui rearanjat mobilierul).
--- Terminare citat ---
Scuze , credeam ca e verificata . Mea culpa .
Iustin:
E teorie :D
--- Citat din: oviarad din Miercuri, 14 Februarie 2018, 03:01 ---Iustin , pe mine vecina m-a rugat doar sa nu mai umblu cu tocuri noaptea ca se aude pe gresie nestiind ca o perioada de timp a stat soramea la mine si venea in jur de 12 noaptea acasa de la munca , tocurile ii apartineau .
--- Terminare citat ---
Ma intreb de ce nu ti-ai cumparat proprii pantofi cu tocuri sa poti umbla ziua in loc sa stai pana noaptea tarziu ca sa-ti faci numarul pe gresie cu pantofii sorei.
(ca sa imprumut din stilul tau)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă