Scrise de noi > Articolele noastre

Există prietenie după dragoste?

<< < (15/17) > >>

Iustin:
Inca ma mai amuz. Oricum, nu trebuie sa disperi, ne zici doar ce numar porti si cand e ziua ta.

Iustin:
Flo_rin, ce seturi de frecvente DTMF ar trebui sa foloseasca cineva ca sa-ti faca telefonul sa vibreze pentru a vedea daca gaseste rezonanta intr-o problema?
Sau cum poti fi contactat privat (in sensul comunicarii)?.

Flo_rin:
Salutare,
Intrebare pentru cei/cele mai vechi: am voie sa fac schimb de date de contact cu Iustin? Nu vreau sa incalc regulile ....

wonderland:
tot offtopic: In principiu e voie doar cand va intalniti intr-o excursie. Pe forum doar pentru grupaje la transport.
Dar, cum nu pare ca iustin cere date de contact in scop de dating ...   :2funny:, poate va iarta Gigi, de data asta.
PS - pentru offtopic - avem:http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,86.0.html

oviarad:

--- Citat din: Iustin din Miercuri, 14 Februarie 2018, 10:29 ---Inca ma mai amuz. Oricum, nu trebuie sa disperi, ne zici doar ce numar porti si cand e ziua ta.

--- Terminare citat ---
Multumesc Iustin , daca insisti , 42 spre 43 , 23 aprilie
Doua rugaminti , daca se poate , tocuri inalte dar solide , eu finnd mai mic si mai greu de felul meu , si a doua o culoare neutra , sa se potriveasca cu rochia , mersi anticipat  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă