Scrise de noi > Articolele noastre

Există prietenie după dragoste?

<< < (12/17) > >>

Gabi_Gabri_ela:

--- Citat din: Flo_rin din Marți, 13 Februarie 2018, 14:42 ---Ma dau batut. Am si eu limitele mele.

--- Terminare citat ---

Heei. Flo_rin. Nu capitula. Fiecare are dreptate. Toate teoriile si ipotezele, care s-au prezentat aici, referitoare la dragoste sunt adevarate. Sun desprinse din realitate cu siguranta. Schimbam opinii

Gabi_Gabri_ela:

--- Citat din: Rentzi din Marți, 13 Februarie 2018, 14:34 --- :crazy2: Cred ca trebuie deschis un nou topic cu titlul: "Consideratii fizico-matematice asupra dragostei/iubirii si aplicatii practice in viata de zi cu zi"  >:D

--- Terminare citat ---
Exact. Felicitari pentru propunere! :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Iustin:
Revenind la subiect, exista evident prietenie dupa dragoste.
Majoritatea ne gandim la o aceeasi persoana desi in intrebare nu este specificat acest lucru. :hammer:

oviarad:
Subscriu la ce sustine Gabi_Gabri_ela, nu e cazul sa renunti Flo_rin , tocmai acum cand vecini lui Iustin rasufla putin usurati ca e "singur ' si mobilele lor sunt in siguranta , nu mai risca sa le cada lustrele in cap  :strambatura:  :D  :worship: Iustin , pe mine vecina m-a rugat doar sa nu mai umblu cu tocuri noaptea ca se aude pe gresie nestiind ca o perioada de timp  a stat soramea la mine si venea in jur de 12 noaptea acasa de la munca , tocurile ii apartineau .
Cred ca ingredientul lipsa de care vorbeai Flo_rin, e de fapt un cumul de ingrediente , nu doar increderea , cred ca poate fi adaugata si comunicarea , atractia , chimia , potrivirea , respectul , etc ,.
Probabil pentru fiecare e diferit ,din acest cumul e unul care iese in evidenta , pentru tine importanta e increderea , pentru mine comunicarea , pentru academicianul lui wonderland era excitabilitatea psihica ,etc .
Parerile fiecaruia sunt importante , acceptate si dezbatute altfel de ce le-am posta , nu ? Asa ca nu renunta , cerul e limita , ai ajuns acolo ?

wonderland:

--- Citat din: Rentzi din Marți, 13 Februarie 2018, 14:34 --- :crazy2: Cred ca trebuie deschis un nou topic cu titlul: "Consideratii fizico-matematice asupra dragostei/iubirii si aplicatii practice in viata de zi cu zi"  >:D

--- Terminare citat ---
:faint:
N-as sti ce sa comentez la asa o tema, dar suna provocator.   :giggle:, dar daca va doriti un topic nou, exista doua variante:
1. Il intrebati pe Gigi ce parere are de un topic nou la Subiecte generale si propuneti  doua randuri pentru deschiderea topicului, de explicare a temei.
2. Inaintati la Gigi o propunere pentru Articolele noastre, de minim 150 de cuvinte, cu propria viziune, opinie asupra subiectului - si acolo continua discutia.
Aceleasi cai sunt valabile si pentru varianta propusa de Flo_rin: un loc nou, in care sa discutam despre compromisuri. Presupun ca te-ai referit la compromisurile pe care le facem sau nu intr-o relatie.

--- Citat din: Iustin din Marți, 13 Februarie 2018, 16:16 ---Majoritatea ne gandim la o aceeasi persoana desi in intrebare nu este specificat acest lucru. :hammer:

--- Terminare citat ---
In intrebare nu, dar in articolul de pe pg 1, care are inrebarea doar ca titlu, da.   ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă