Scrise de noi > Articolele noastre

Există prietenie după dragoste?

<< < (11/17) > >>

wonderland:
Iustin, la frecventa sau la ritm si intensitate?

--- Citat din: Flo_rin din Luni, 12 Februarie 2018, 22:20 ---Indiferent insa care ar fi solutia respectiva dragostea nu va pieri ca urmare a aplicarii/comiterii solutiei x sau y. Dragostea va pieri in mod indirect ucisa de consecintele solutiei: pierderea increderii in celalalt, pierderea respectului pentru el, durerea aparuta etc.

--- Terminare citat ---
Da, interesanta perspectiva. Dar cand increderea s-a risipit, dragostea nu era demult pierita?  Cel putin dinaintea alegerii solutiei?
Asa cum se spune "Daca dragoste nu e, nimic nu e", tot asa putem spune, fara incredere nicio relatie nu e.
Mai e si situatia aia ciudata cand ti-a inselat increderea (de vazut daca nu cumva doar asteptarile nerealiste) si tu simti doar durerea, iar dragostea fata de persoana respectiva ramane. sau, cel putin sentimentul ala ciudat, cand nu mai stii daca iubesti persoana sau ceea ce ai crezut ca va deveni relatia voastra.

Flo_rin:
@ Iustin, nu-mi fac probleme, nu sunt vreun super erou, nu am rupt nici un pat pana acum iar de acum incolo mai rup doar frunze .....  ;D

@ Gabri_ela, cand am scris, aveam in gand doar rezonanta electrica si cea a diapazonului. Ma gandeam la partea placuta a rezonarii (ca doar vorbim de dragoste) nu la cea distructiva.

@wonderland,
1. " Dar cand increderea s-a risipit, dragostea nu era demult pierita?" E posibil dar te rog sa ai in vedere ca intrebarea la care am raspuns era cea formulata de Noiembrie: "Dar cum poti sa impiedici sentimentul care se naste intr-un om,chiar daca el e partener asumat,cum sa impiedici dragostea !" Conform intrebarii se presupune ca dragostea nu era pierita.
Imi cer scuze pentru lipsa citatului, raspunsul trebuia sa fie imediat urmatorul dar pana l-am scris au aparut altele si nu a mai fost succesiv.

2. "Mai e si situatia aia ciudata cand ti-a inselat increderea (de vazut daca nu cumva doar asteptarile nerealiste) si tu simti doar durerea, iar dragostea fata de persoana respectiva ramane. sau, cel putin sentimentul ala ciudat, cand nu mai stii daca iubesti persoana sau ceea ce ai crezut ca va deveni relatia voastra."
Ce afirmi tu, pentru mine se traduce prin situatia unei persoane care iubeste confortul si avantajele unei relatii mai mult decat partenerul. Iar de aici intram pe terenul compromisurilor ......
Apro-pos, acesta ar putea fi un alt topic .....

Iustin:

--- Citat din: wonderland din Marți, 13 Februarie 2018, 09:26 --- la frecventa sau la ritm si intensitate?

--- Terminare citat ---

La rezonanta amplitudinile se insumeaza si uneori dau in magnitudine (se misca lustra vecinului).
Ritmul poate fi descris printr-o serie Fourier de frecvente distincte, fiecare putand sa rezoneze separat sau concomitent (va trebui rearanjat mobilierul).

Rentzi:
 :crazy2: Cred ca trebuie deschis un nou topic cu titlul: "Consideratii fizico-matematice asupra dragostei/iubirii si aplicatii practice in viata de zi cu zi"  >:D

Flo_rin:
Ma dau batut. Am si eu limitele mele.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă