Scrise de noi > Articolele noastre

Există prietenie după dragoste?

<< < (6/17) > >>

adda:
Exista si particularitati , nu putem chiar sa generalizam, fiecare stie cel mai bine in ce relatii poate sa fie sau sa ramana cu cineva fie ca este vorba de fost partener sau nu, de prieten ,amic sau ce o mai fi persoana respectiva.

Eugenus:
   Desigur!Asa este.Subiectul discutiei era insa daca mai e posibila prietenia dupa dragoste? Eu cred ca da, dar nu e simplu si usor si e nevoie de mult lucru cu tine insu-ti ca sa treci peste trecut. Pana la urma fiecare clipa care trece devine trecut. Iar noi trebuie sa fim cat mai mult in prezent!

noiembrie:
Prezentul de azi e viitorul de ieri si trecutul de maine.
Putem trai clipa dar asta nu sterge nimic.
A uita trecutul inseamna a nu mai avea identitate.

Nu mai vorbesc de mult din teorie si da,a fii prietena iubitului tau e ideal.
Nu poti face rau prietenului,chiar atunci cand o parte din iubire s-a stins.

Gabi_Gabri_ela:

--- Citat din: noiembrie din Duminică, 11 Februarie 2018, 14:21 ---,,,
Nu mai vorbesc de mult din teorie si da,a fii prietena iubitului tau e ideal.
Nu poti face rau prietenului,chiar atunci cand o parte din iubire s-a stins.

--- Terminare citat ---

Ai dreptate. Cred ca nu poti face rau persoanei pe care ai iubit-o chiar daca nu-ti mai este nici macar prieten.
A ramane sau nu prieteni dupa iubire este foarte putin probabil, dar cred ca nu este imposibil.

Liliana Tudorache:
Ar fi bine de analizat ca o despartire, chiar fara copii, implica mai multe laturi:  afectiv, material, financiar, sau daca fostul sau fosta este acuma cu cel (cea) care a contribuit la despartire si cred ca modul cum au fost "rezolvate" isi pune amprenta mult pe "prietenia" cu fostul sau fosta. Asa, sa analizam simplu la nivel de  ramanem sau nu prieteni ... :hammer:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă