Scrise de noi > Articolele noastre
Există prietenie după dragoste?
wonderland:
Dan, inteleg si perspectiva ta. E minunat cand reusesti sa ajungi la concluzia la care ai ajuns tu - ca nu poti nega calitatile persoanei pe care ai iubit-o, ca nu poti elimina ceea ce ti-a oferit si ce ai devenit iubind acea persoana. Chiar daca, dupa mine, asta nu inseamna ca poti deveni prieten. Cred doar ca e singurul mod de a trece mai departe de frustrare si suferinta, cerand iertare, iertand si iertandu-te.
Nu imi dau seama daca ai citit si articolul de la care a inceput aceasta discutie, de pe pagina 1...
Pentru ca, de la inceput am zis ca subiectul nu se refera la cei care au divortat si sunt parinti. Pentru copii e important ca cei doi sa faca eforturi si sa depaseasca ceea ce le-a afectat relatia de iubiti si soti si sa gaseasca un mod echilibrat de a relationa ca parinti.
Gand senin!
noiembrie:
Ecuatia ideala intr-un cuplu e sa inceapa prieteni,sa ramana prieteni si sa treaca "dincolo"prieteni.
Incantata de aparitia unui domn interesat sa citeasca si sa scrie pe forum!
oviarad:
Din punctul meu de vedere e necesar sa facem o distinctie intre prietenie si amicitie , da as putea fi amic cu o fosta partenera dar nu prieten , prietenia e prea aproape de foc si daca ai incercat odata si te-ai ars de ce ai incerca din nou ? Am prietene doamne , chiar bune , insa niciodata nu am trecut granita dintre pritenie si iubire , daca ai facut-o nu cred ca mai poti reveni inapoi .
adda:
Mai degraba exista prietenie inainte de dragoste,ca dupa ce se trece pragul nu se stie... nici nu e recomandat, ori una ori alta , ori ramane dragoste neimpartasita ;D
Eugenus:
Despartirile ne lasa un gol in suflet dar in acela-si timp si amintiri placute sau neplacute. Timpul ar trebui sa vindece ranile trecutului astfel incat sa putem relationa cu fosta sau fostul fara a mai avea resentimente. Desigur ca nu e usor dar cred ca e si masura in care noi evoluam. Viata i-si urmeaza drumul oricum!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă