Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cooking Camp 28 - 30 octombrie 2016
noiembrie:
Buna dimineata,
Am tras un ochi la Vila Codreanu, mi se pare romantic...
Deoarece Persina a renuntat si a acceptat sa-mi cedeze locul,multumiri celor ce au facut posibil acest lucru,
voi merge cu microbuzul la Bran.Voi lua o gura mare de aer si pentru colegii mei care au acceptat sa-si sacrifice
in mare parte weekend-ul ptr. mine.
Rodica_I:
Buna dimineata,
Kriss, nu mai mari decat de obicei ..., da nu stiu cum se face ca mereu e cate cineva care vine sa se odihneasca ...si ne trimite la culcare devreme ... de aceea am punctat ca eu nu prea dorm ...
De exemplu, in Tara Loanei , eu as fi vrut sa dorm :angel: dar ma deranjau boxele de pe partea fetelor care s-au culcat devreme ... :giggle: si am fost nevoita sa stau pana dimineata pe tereasa ...noroc ca muzica a mai deranjat si pe alti si nu am stat singura .
In privinta dansului , nu suntem profesionisti , desi uni dintre noi chiar au luat lectii de dans .... dar ne descurcam ,intodeauna e cineva mai priceput un pic , principal e sa lasam inhibitiile acasa sa avem vointa si dorinta de distractie ... ;)
Undeva pe forum gasiti instructiuni pentru anumite dansuri ...., perinita, de exemplu ;D ;D ;D
Daaa... acum suntem :pleasantry: seriosi :pleasantry: invatam sa gatim.
Zi frumoasa tuturor !
admin:
Cred ca se va dansa gatind si se va gati dansand. *|* :dance: *|* Nu stiu insa cum se va dormi... ;D ;D ;D
ICI e ok, microbuzul va opri la Ploiesti si la dus si la intors, te trec pe lista. :thumbup:
Rodica_I:
Scuze ::) "de emotii si cu gandul la distractie....nici nu mai stiu sa ma exprim si sa scriu corect... ;D ;D" si euuu :)
Rentzi:
Ce surpriza! Nu mai stam la Casa Gobbel! :o
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă