Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cooking Camp 28 - 30 octombrie 2016

<< < (16/20) > >>

admin:
Nu, suntem mai multi si pentru a se sta in aceiasi locatie si pentru a fi mai aproape de centru am ales anul acesta altceva... :)

Willi:
Bun? seara,

Eu voi pleca vineri cu masina personala din Medias spre Bran.
Mai am trei locuri libere.
Cine doreste ma poate contacta la wilhelm.untch1970@gmail.com.
Pe curand.

admin:
Inainte de a pleca la Bran ultimele informatii:

Microbuzul organizat din Bucuresti  pe traseul Bucuresti – Ploiesti – Campina – Sinaia – Bran (tarif dus si intors pt cei care pleaca din Bucuresti 100 RON, pt cei care urca din Ploiesti 60 RON - neinclus in pretul excursiei) este: Mercedes Sprinter alb - numar de inmatriculare: 8 294 NEW. Sofer Bogdan: 0756 070783. Rugamintea este sa-l sunati doar daca este ceva foarte urgent sau pentru conexiunea la traseu, nu pt a-l intreba pe unde are traseu prin Bucuresti.

Ziua de plecare: vineri 28 octombrie ora 10 .00.
Loc de plecare: Statia de benzina PETROM  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu. Adresa: ?oseaua Pipera 23 (este intre o filiala Raiffeisen si una ING Bank)

Vremea se pare ca va fi 8 - 9 grade, nu arata a fi ploaie ci doar ceva ceata. Vo putea astfel sa iesim si in drumetie. Nu uitati de echipament.

Pt bautura, fiecare sa isi aduca ce doreste si stie ca va consuma: apa, sucuri, bere, vin...Daca aveti vin de casa, putem face un vin fiert...Eu aduc vreo 5 l...

Imbracaminte super casual, e creva friendly, sper ca nimeni nu s-a gandit sa vina in te miri ce tinute. Cat de simplu si comod. Sa puteti dansa, bucatarii... :)

Drum bun si sa ne vedem cu bine! Si veseli, neaparat veseli!

bruno:

--- Citat din: Rodica_I din Marți, 25 Octombrie 2016, 13:47 ---Si apropoo, daca este cineva din Constanta , eu plec catre Bucuresti  vineri dimneata , inca nu stiu ora .

--- Terminare citat ---
Draga Rodica _I puteai sa spui cam mai devreme ca vii din Constanta. Acum nu pot mai alege alta varianta ca autocar deja platit. :giggle:
Ne vedem la Bran :yeah:

noiembrie:
Vom sta serile pe afara, gratar sau alte indeletniciri,ca sa stim ce haine, cat de groase,am vazut ca vom avea si ceva burnita, e munte...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă