Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cooking Camp 28 - 30 octombrie 2016
admin:
Nu, suntem mai multi si pentru a se sta in aceiasi locatie si pentru a fi mai aproape de centru am ales anul acesta altceva... :)
Willi:
Bun? seara,
Eu voi pleca vineri cu masina personala din Medias spre Bran.
Mai am trei locuri libere.
Cine doreste ma poate contacta la wilhelm.untch1970@gmail.com.
Pe curand.
admin:
Inainte de a pleca la Bran ultimele informatii:
Microbuzul organizat din Bucuresti pe traseul Bucuresti Ploiesti Campina Sinaia Bran (tarif dus si intors pt cei care pleaca din Bucuresti 100 RON, pt cei care urca din Ploiesti 60 RON - neinclus in pretul excursiei) este: Mercedes Sprinter alb - numar de inmatriculare: 8 294 NEW. Sofer Bogdan: 0756 070783. Rugamintea este sa-l sunati doar daca este ceva foarte urgent sau pentru conexiunea la traseu, nu pt a-l intreba pe unde are traseu prin Bucuresti.
Ziua de plecare: vineri 28 octombrie ora 10 .00.
Loc de plecare: Statia de benzina PETROM vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu. Adresa: ?oseaua Pipera 23 (este intre o filiala Raiffeisen si una ING Bank)
Vremea se pare ca va fi 8 - 9 grade, nu arata a fi ploaie ci doar ceva ceata. Vo putea astfel sa iesim si in drumetie. Nu uitati de echipament.
Pt bautura, fiecare sa isi aduca ce doreste si stie ca va consuma: apa, sucuri, bere, vin...Daca aveti vin de casa, putem face un vin fiert...Eu aduc vreo 5 l...
Imbracaminte super casual, e creva friendly, sper ca nimeni nu s-a gandit sa vina in te miri ce tinute. Cat de simplu si comod. Sa puteti dansa, bucatarii... :)
Drum bun si sa ne vedem cu bine! Si veseli, neaparat veseli!
bruno:
--- Citat din: Rodica_I din Marți, 25 Octombrie 2016, 13:47 ---Si apropoo, daca este cineva din Constanta , eu plec catre Bucuresti vineri dimneata , inca nu stiu ora .
--- Terminare citat ---
Draga Rodica _I puteai sa spui cam mai devreme ca vii din Constanta. Acum nu pot mai alege alta varianta ca autocar deja platit. :giggle:
Ne vedem la Bran :yeah:
noiembrie:
Vom sta serile pe afara, gratar sau alte indeletniciri,ca sa stim ce haine, cat de groase,am vazut ca vom avea si ceva burnita, e munte...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă