Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cooking Camp 28 - 30 octombrie 2016

<< < (14/20) > >>

kriss:

--- Citat din: kriss din Marți, 25 Octombrie 2016, 22:20 --- Multumim Gigi, cum te gandesti tu la noi, ca de fiecare data...sa ne vedem cu bine , pregatiti de distractie...Rodi, vad ca deja  este pusa pe fapte mari...deci..... sa inceapa distractia!!!! *|*

--- Terminare citat ---

kriss:
de emotii si cu gandul la distractie....nici nu mai stiu sa ma exprim si sa scriu corect... ;D ;D

HelenS:
Buna seara!
Cam pe la ce ora trebuia sa ajungem in Bran? Eu vin de la Suceava si vreau sa stiu cum imi programez plecarea.
Multumesc!

Dragan Daniel Valentin:
Buna seara! incepem sa ne adunam,  :yeah: mai e putin timp.cred ca va fi frumos,eu nu prea stiu sa dansez dar cred ca voi invata repede   :help: .multumim ptr. transport

admin:
Nu este o ora fixa. Recomandat este sa fiti la Bran, in jur de ora 15.00 - 16.00. Microbuzul din Bucuresti va ajunge probabil in jur de 14.00. Lumea are sa vina pe rand, pana in jur de 18.00 au sa tot soseasca...

Locatia unde trebuie sa ajungeti se numeste: Vila Codreanu Bran 3*. Adresa: Bran, Str, Poarta nr. 14. Coordonate N 45 515 si E 25 3725. Se afla la doar 250 m de Castelul Bran deci foarte centrala.

Maine o sa comunicam si detaliile referitoare la identificarea microbuzului de Bucuresti.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă