Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cooking Camp 28 - 30 octombrie 2016
Rodica_I:
Misona , eu sper ca a cititi toata lumea si au inteles importanta transportului cu microbuzul si apoi fiind vorba de masina personala nu vad nici un impediment sa nu poata renunta.
Sper (ma repet dar...) din tot sufletul ca aceasta intelegere a lor sa pice si sa fim in formula completa la locul de intalnire, doar sa anunte sa se stie cati plecam.
Eu am postat tarziu ca vin , probabil ca Bruno si-a luat deja bilet pana in Bucuresti. ca din cate observ aici e lume organizata ... :)Tel meu este 0723830444.
Rodica_I:
Am fost intrebata cine-i Luci S. - e Lucica :smitten:
Rodica_I:
Aaaa sa nu uit , de obicei anuntam " sa nu uitati rucsacelele cu cu voie buna si pantofiori de dans ", :dance: :dance: dar acum se schimba treaba .....
E o actiune "Cooking " si ar fi mai corect "un polonic de voie buna si pantofiori de dans"..... ;)
Si daca s-a gandit cineva ca vine sa doarma in aceasta actiune ... va reamintesc :giggle::
! No longer available
kriss:
Multumim Gigi, cum te gandesti tu la noi ca de fiecare data...sa ne vedem cu bine , pregatiti de distractie...Rodi, vad ca deja ne a este pusa pe fape mari...deci..... sa inceapa distractia!!!! *|*
ICI:
Buna seara, scuze pentru intarziere. Daca se mai poate si daca poate opri in Ploiesti, ma inscriu si eu la microbuzul cu plecare de la Bucuresti
1. Dragan Daniel Valentin
2. Cristina L
3. Simona C
4. Violeta I
5. Laurentiu M.
6. Radu R.
7. Luci S.
8. Rodica I.
9. Dana C.
10. Bogdan R
11. Catalina I
Multumesc