Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cooking Camp 28 - 30 octombrie 2016
admin:
In locul persinei, m-a anuntat, vine noiembrie. Urmeaza ca partea financiara sa se rezolve intre inlocuit si inlocuitor.
Cu privire la transport, in acest moment la microbuz sunt 11 inscrisi. 10 cu urcare din Bucuresti si o persoana cu urcare de pe traseu. Mai avem de primit un raspuns. Costul microbuzului inchiriat este incluzand cazarea soferului, 2.000 RON, iar tariful comunicat pe site si forum, pentru Bucuresti - Bran si retur este de 100 RON. Pentru a avea o continuitate in ceea ce priveste transportul organizat din Bucuresti si pentru a nu dezamagi si a servi pe cei care inteleg utilitatea acestui grupaj, urmeaza sa acoperim cu fonduri personale diferenta, este insa ultima oara cand suntem dispusi sa facem asa ceva. Nimanui nu-i convine ca ajutorul si implicarea in a crea conditii si posibilitati de calatorie in grupaj organizat, sa se transforme in finantare din bani proprii. Doresc sa fiu inteles corect, nu ma refer aici la cei care se inscriu de regula la microbuz ci la cei care folosesc alternative.
Este adevarat, partea de transport a fost alegerea fiecaruia, asa am organizat-o pana acum si a fost greseala pe care am inteles s-o platim. Incepand insa cu anul viitor TOATE excursiile care vor avea plecare din Bucuresti, vor avea doua tarife: unul pt Bucuresti (in care transportul va fi inclus) si altul pentru provincie (cu exceptia celor care se pot conecta pe parcurs). Transportul grupaj organizat este foarte important, da siguranta celor care se inscriu si ofera posibilitatea deplasarii zonale. Trebuie deci neaparat continuat, dar repet, nu in conditiile in care este nevoie sa participam si noi la plata.
Urmeaza sa fie comunicat locul de imbarcare, numarul microbuzului, numele soferului si numarul sau de mobil.
Misona:
Multumim Gigi!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Rodica_I:
Multumim Gigi ,
O sa-i punem pe "scaunelul de linistire " pe cei care nu vor veni cu microbuzul, ca in afara de cei care deja au rezervari facute si achitate , restul nu au nici o scuza fiind vb de masina proprie .
Rodica_I:
Si apropoo, daca este cineva din Constanta , eu plec catre Bucuresti vineri dimneata , inca nu stiu ora .
Misona:
Rodi, din Constanta vine Bruno cu autocarul, dar el a vorbit cu cineva din Bucuresti sa vina cu masina pe Buc-Bran.Poate ii convingi sa vina cu noi cu microbuzul. Vezi pe pagina 2 a evenimentului
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă