Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cooking Camp 28 - 30 octombrie 2016

<< < (11/20) > >>

Rentzi:

--- Citat din: admin din Luni, 24 Octombrie 2016, 10:54 ---...... Inca n-am stabilit cu bucatarul ceea ce o sa pregatim acolo, urmeaza ca maine sa ne intalnim si sa povestim mai multe. Dar ma gandesc sa incercam ceva mai usor anul aceasta...asa mai marocan...
Mai revin... :)

--- Terminare citat ---

Exact asa ma gandeam si eu... ceva mai marocan... gen ciolan pe varza calita, la cuptor, cu mamaliga si ardei iute, neaparat marocan si niste weisswurst bavarez marocan cu mustar din cela dulce, tot... marocan (ca acum 2 ani).  :tomato:
Glumesc bineinteles... Ce ziceti de oaie umpluta cu orez (salbatic sau/si negru) si stafide, fistic, migdale, castane, alune, nuci si alte graunte si arome marocane ? Sau poate oaia si orezul gatite separat, dar servite impreuna.
Pentru cei care nu mananca oaie poate ar trebui si o reteta de pui marocan. Sau si/si pentru toti (mai complicat).
Iar pentru cei care nu prefera carnea, niste legume in stil marocan si poate ceva orez, daca este gatit separat....

Deja de azi numai apa plata cu lamaie si paine integrala cu tarate...  :o
Sa ne vedem cu bine ia Bran.

Bgdn:
1. Dragan Daniel Valentin
2. Cristina L
3. Simona C
4. Violeta I
5. Laurentiu M.
6. Radu R.
7. Luci S.
8. Rodica I.
9. Dana C.
10. Bogdan R

Misona:
Sunt in Germania Rentzi, as putea sa iti caut weisswurtst din ala...marocan :))) cate kg ti-ar trebui?

Rentzi:

--- Citat din: Misona din Luni, 24 Octombrie 2016, 14:05 ---Sunt in Germania Rentzi, as putea sa iti caut weisswurtst din ala...marocan :))) cate kg ti-ar trebui?

--- Terminare citat ---

Multumesc Simona, dar nu cred ca te lasa in avion cu weisswurst... Era o gluma si o amintire de acum 2 ani.
Dar daca te intorci cu masina si Gigi considera ca ar fi bineveniti pentru Vineri seara, tot el stie si cate kg au fost acum 2 ani.
Acum, ca sa abuzez de oferta ta, poate poti sa imi aduci un borcan de mustar din cel dulce, cu aroma mai deosebita, pe care il folosesc bavarezii. Aici Gigi ma poate ajuta daca stie precis cum se numeste... pls..  :worthy:  In Romania nu am gasit (cel putin in zona mea) iar cel dulce local are alt gust si alta aroma.  :bow:

persina:
Buna seara.

Din pacate nu mai pot participa la acesta intilnire. Daca este cineva interest sa ocupe locul , ma poate contacta pe nicoleta.murasan@yahoo.com. Petrecere frumoasa !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă