Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Prieteni noi de sarbatori 9 - 11 decembrie 2016

<< < (28/38) > >>

Liliana Tudorache:
Buna, daca nu se organizeaza un transport , eu merg cu firma Funny (45 lei) care pleaca la 7:30 (Ag. Pacii)si ajunge la 12:30 in Sibiu, vreau sa bat vreo 2-3 ore Targul de Craciun din Sibiu si apoi probabil cu un taxi ajung la Sibiel. Orarul trenurilor nu-mi convine pt. ceea ce mai vreau sa fac.

michaela.mami:

--- Citat din: Liliana Tudorache din Joi, 24 Noiembrie 2016, 15:49 ---Buna, daca nu se organizeaza un transport , eu merg cu firma Funny (45 lei) care pleaca la 7:30 (Ag. Pacii)si ajunge la 12:30 in Sibiu, vreau sa bat vreo 2-3 ore Targul de Craciun din Sibiu si apoi probabil cu un taxi ajung la Sibiel. Orarul trenurilor nu-mi convine pt. ceea ce mai vreau sa fac.

--- Terminare citat ---

Liliana, pot sa vin si eu? Ma tenteaza si pe mine plimbarea in targ la Sibiu. Eu pot ajunge in noaptea dinainte, pe la 10-11 dar trebuie sa caut cazare sa dorm pana dimineata ...

lavinia:
Buna ziua.

Exista si meniu vegetarian?

Multumesc
Scz.

michaela.mami:

--- Citat din: lavinia din Duminică, 27 Noiembrie 2016, 13:17 ---Buna ziua.

Exista si meniu vegetarian?

Multumesc
Scz.

--- Terminare citat ---

cred ca da... din moment ce toti porcii mananca iarba, vegetale... si carnea lor e  vegetariana. :P hai, linistita! :)sigur tzi-a placea !!! :) :giggle:

lavinia:
A fost doar o intrebare.

Multumesc pentru raspuns.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă