Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Prieteni noi de sarbatori 9 - 11 decembrie 2016

<< < (27/38) > >>

oana0801:
Buna ziua,
Doresc si eu sa ma transfer pe 16-18 decembrie, deoarece acum am fost anuntata ca pe 9-11 dec avem team biulding la firma.
De aceea ma sterg de pe lista.
Multumesc,

1.Silvester A.
2.Popescu Lavinia
3.
4.
5.

Viky:

--- Citat din: oros valeriu din Vineri, 18 Noiembrie 2016, 12:17 ---buna viky                                                                                                                                                                                                       sunt foarte incintat de propunerea ta . poti sa-mi spui o modalitate prin care putem lua legatura ,un nr de telefon o adresa de fb ar fi excelent

--- Terminare citat ---
Iti dau adresa de facebook si vorbim acolo, numarul de telefon nu l-as scrie aici avand in vedere ca poate intra oricine. Adresa de FB "Viky Tapu".Vorbim si stabilim plecarea. *|*

admin:
Celor care au raspuns Email-ului meu comunicand ca prefera sa fie mutati pe 16 - 18 decembrie, le-am transmis azi un Email de confirmare a mutarii pe 16 - 18 decembrie.  :)

coral:
Buna tuturor celor ce participa la evenimentul din 9-11 dec!
Sunt Gabi din Baia Mare si particip si eu la intalnire. Doresc sa intreb, daca mai sunt membrii care vin de prin partea de nord vest a tarii? Satu Mare, Zalau, Cluj, Bistrita?
Eu nu am masina si ma gandeam ca poate ne intalnim pe undeva pe drum sa putem veni impreuna.
O zi placuta tuturor!

lavinia:
Buna dim.

Daca sunt persoane din Bucuresti care merg in excursia de pe 9 dec. la Sibiel, poate ne coordonam sa mergem impreuna cu trenul daca nu se formeaza lista de transport.Tinem legatura

Zi frumoasa

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă