Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Prieteni noi de sarbatori 9 - 11 decembrie 2016

<< < (29/38) > >>

Liliana Tudorache:
Michaela.mami , ce placere sa aflu ca ne vom intalni si la Sibiel, cu drag as vrea sa ne plimbam prin Sibiu un pic. Cauta cazare la Ibis, civilizat si aproape de zona de Craciun, daca vrei sa te plimbi seara, e cea mai Ok, iti spun ca am analizat pentru ca vroiam si eu sa merg mai devreme cu o zi in Sibiu...

carmen cristescu:
Buna seara!
Voi pleca din Bucuresti vineri 09.12.2016, in jurul orei 10:30, cu masina personala. Cine doreste sa mergem impreuna ?  :)

Dana Caragea:
Michaela.mami si eu intentionez sa vin cu o zi inainte pentru ca vreau sa vizitez targul din Sibiu, ca nu am mai avut ocazia pana acum. Daca vrei putem imparti o camera la hotel.

Alex1971:
Cu parere de rau trebuie sa va spun ca nu mai pot ajunge la aceasta actiune <Prieteni noi de sarbatori 9 - 11 decembrie 2016> . Daca se gaseste  un domn doritor  sa mearga in locul meu , ma poate contacta la 0720933766. Pentru acest eveniment am achitat  integral  suma de 390 lei.Multumesc.

michaela.mami:

--- Citat din: Dana Caragea din Luni, 28 Noiembrie 2016, 23:58 ---Michaela.mami si eu intentionez sa vin cu o zi inainte pentru ca vreau sa vizitez targul din Sibiu, ca nu am mai avut ocazia pana acum. Daca vrei putem imparti o camera la hotel.
[/quote
De acord.  E ok pt tine Ibis? ( merg pe mana Lilianei )
--- Terminare citat ---

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă