Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 05 - 07 august 2016

<< < (4/24) > >>

wonderland:
heiii, krondia,  iata doua vesti bune! Una ca eram curioasa sa te cunosc  :giggle:, a doua ca vom avea super poze si jurnal de... bord :thumbup: :applause:

Alinus80:
Mul?umesc frumos pentru sfaturile tale Alis,  cand m-am inscris am citit recomandarile cu atentie, am ales cuvantul plimbari deoarece " traseu " mi se pare prea tehnic  :D Datorita sedentarismului din ultima perioada mi-am ales dificultate medie. Am f?cut sport de performanta, nu sunt genul piti,  dar totusi sper sa nu scot limba de un cot  ;D,  nu am mai fost de anul trecut pe munte. 

wonderland:
 :thumbup: drumetie nu e nici el prea tehnic.
Mi-a placut faza cu piti :). Daca mai sunt multi sportivi de performanta in grup, fosti sau actuali, incep sa vad coada grupului. :2funny:

noiembrie:
Wonderland,Krondia erati la inaltime,acum veti fi pe culmi, trasee grele,campare in inima muntilor, dor de Aventura, asa cum sta bine
unui grup de elita !

aprilie:
wonderland, la urcare intotdeauna coada grupului imi apartine mie  ;D dar sa stii ca sunt de gasca, te primesc alaturi de mine sa imi ridici moralul si nivelul de energie  :thumbup:
... si ma bucur ca in sfarsit o sa ne cunoastem  :dance:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă