Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 05 - 07 august 2016

<< < (5/24) > >>

aprilie:

--- Citat din: noiembrie din Luni, 18 Iulie 2016, 07:53 ---Wonderland,Krondia erati la inaltime,acum veti fi pe culmi, trasee grele,campare in inima muntilor, dor de Aventura, asa cum sta bine
unui grup de elita !

--- Terminare citat ---

noiembrie, nu vii si tu? Hai cu noi!  :flori:

wonderland:
Multumesc, noiembrie! Suna asa, un pic coplesitor.  :dance:
Aprilie, va fi interesant.  :thumbup: :strong:

Tania55:
aprilie ! ...nu vine noiembrie .... dar vin eu ! ... dar nu prea stiu cum voi ajunge si cu ce ....     :(  :-\  :help:

aprilie:

--- Citat din: Tania55 din Joi, 21 Iulie 2016, 15:44 ---aprilie ! ...nu vine noiembrie .... dar vin eu ! ... dar nu prea stiu cum voi ajunge si cu ce ....     :(  :-\  :help:

--- Terminare citat ---
:yeah: am inteles, Tania, iti pastrez loc in camera! wow, ce gasca o sa fim!!! Haideti, cine mai vine?  *|*
Tania, probabil va trebui sa ajungi in Brasov si sa vii de acolo cu noi cu microbuzul ... cred ca te va ajuta Gigi cu o sugestie.,,

noiembrie:
Aprilie, dornica de adrenalina, iti amintesti ce-am trait noi in munti...De data asta veti aborda partea mai "cuminte" din Transfagarasan.
Tania, incep sa cred ca folosesti energii alternative, oricum in ritmul asta s-ar putea sa te "teleportezi" direct pe munte si sa eviti astfel
distantele terestre.
Stiu ca vom avea jurnal de bord in timp real, imagini minunate .Voi trai fiecare zi, cu voi!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă