Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 05 - 07 august 2016
admin:
Cand se apropie mai mult evenimentul, Lidia insotitorul acestui grup si care este tot din Iasi va da toate detaliile necesare.
wonderland:
Alinus Mioara, sper ca mesajul de la Gigi te-a linistit. Si eu plec tot din Iasi.
Nu-mi vine sa cred ca mai sunt doar 3 saptamani. Si eu inca nu m-am asigurat ca nu lesin pe traseu :whistle:, dat fiind ca anul asta am fost cam sedentara. Oricum, abia astept. Chiar am nevoie de o pauza in natura cu oameni plini de voie buna :)
Nu stiu daca nu-i cam devreme (depinde si de numarul de newbie din grup :giggle: :kissing), dar as risca sa dechid eu de pe acum listele pentru transport. Nu-mi dau seama care e proportie de noi/vechi in grup asa ca o sa adaug si ceva recomandari:
1. Luati cu copy-paste ambele liste.
2. Treceti-va cu prenume si initiala numelui de familie pe lista care va intereseaza
3. Daca urcati de pe traseu, precizati: urcare din...
3. Asigurati-va ca e ultima lista postata.
5. Grija sa nu stergeti pe ceilalti.
6. Urmariti constant in aceasta perioada forumul pentru a nu rata detalii importante de la organizatori/insotitor de grup.
Lista transport din Iasi
1. Mioara
2. Alis G
3.
4.
5.
6.
....
Lista microbuz din Bucuresti
1.
2.
3.
....
Alinus80:
Mul?umesc Wonderland pentru ca ai încercat sa ma linistesti si pentru înscrierea în lista( te rog sa treci la mine Mioara L, ca de obicei intru de pe telefon si mai greu cu copy paste, multumesc) . Este prima excursie pentru mine cu acest grup si doream sa ma asigur ca nu am pierdut vreo informatie. Abia astept si eu aerul de munte si plimbarile pe munte, chiar daca si eu am fost cam sedentara în ultimul timp.. Asa ca nu esti singura ;)..
wonderland:
Cu drag, Mioara!
Pana una alta, pare ca doar noi vom merge in actiunea asta :whistle:
Acum nu vreau sa te nelinistesc, dar sa stii ca in Singles Camp, mai ales pe munte, nu prea se potriveste cuvantul plimbare ::).Nici macar pe Transfagarasan, unde traseele sunt descrise cu grad de dificultate mediu. Nu e de speriat, dar neaparat de tinut seama si de luat in serios recomandarile din descrierea excursiei legate de echipament, pregatirea fizica si celelalte.
Reiau recomandarile si lista. Completez initiala ta si punctele principale de pe fiecare traseu.
Poate totusi mai aflam cine ne vor fi partenerii de distractie in natura. :applause:
Recomandari:
1. Luati cu copy-paste ambele liste.
2. Treceti-va cu prenume si initiala numelui de familie pe lista care va intereseaza
3. Daca urcati de pe traseu, precizati: urcare din...
3. Asigurati-va ca e ultima lista postata.
5. Grija sa nu stergeti pe ceilalti.
6. Urmariti constant in aceasta perioada forumul pentru a nu rata detalii importante de la organizatori/insotitor de grup.
Lista transport din Iasi ; traseu: Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada
1. Mioara L
2. Alis G
3.
4.
5.
6.
....
Lista microbuz din Bucuresti traseu: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada
1.
2.
3.
....
krondia:
Si eu am achitat integral excursia, in functie de inscrieri voi vedea putin mai incolo cu ce microbuz e mai indicat sa vin, ambele trecand prin Brasov.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă