Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Circuit Maroc 11 - 20 octombrie 2016

<< < (3/22) > >>

pinkpanthere:
Cred ca e doar o greseala. Daca se acceseaza de pe forum, la excursii si vacante 2016, in prezentarea initiala facuta de Gigi - 05.11.2015, este inclus transport avion Bucuresti-Malaga si retur. Daca se acceseaza direct, din prima pagina a site-ului, calendar, luna octombrie, apare doar transfer aeroport. Probabil, cand s-a facut transferul datelor pe noul site s-a strecurat eroarea aceasta. In cei 1015 euro este inclus transportul. Seara buna tuturor celor interesati de aceasta minunata destinatie ... si nu numai.

wonderland:
o completare binevenita. :bow:
eu nu aveam niciun dubiu ca transportul e inclus. am vrut doar sa identific cauza aparitiei confuziei, respectiv intrebarii si sa il sesizez pe Gigi.

Georget@:
Va multumesc mult pentru raspunsuri  :flori:, sper sa ne si cunoastem in octombrie  :giggle:

pinkpanthere:
Georget@, ar fi bine sa te inscrii. Destinatia este superba iar plimbaricile prin lume cu Gigi si cu cei din Singles camp sunt minunate. Destinatia Maroc e magnifica, traseul superOK ... sunt binevenite si zilele de sejur Agadar. Si eu doresc sa ne cunoastem. Un an cat mai bun si ... sa vina octombrie mai repede.

Georget@:
Multumesc pinkpanthere, ti-am urmat sfatul. Ne vedem in octombrie, pana atunci toate cele bune  O0

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă