Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Circuit Maroc 11 - 20 octombrie 2016
pinkpanthere:
Si eu multumesc pentru raspuns. Sa auzim numai de bine.
pinkpanthere:
Sarbatori fericite minunatei familii Candea care reuseste de fiecare data sa ne scoata din cotidian. Succes pe mai departe firmei pe care o conduceti, cat mai multe evenimente reusite. In ce ma priveste, simt ca nu mai trece timpul ca sa vedem impreuna o destinatie speciala ... Marocul! La multi ani sanatosi tuturor membrilor Singles Camp! :-*
Georget@:
La multi ani! Un 2016 bogat in evenimente si in participanti asa cum va doriti!
As dori sa ma inscriu si eu in aceasta excursie, o singura precizare as mai dori vis-a-vis de serviciile incluse: in pretul de 1015 euro intra si valoarea biletului de avion ?
Multumesc, doresc tuturor o zi excelenta !
wonderland:
::)
--- Citat din: admin din Joi, 05 Noiembrie 2015, 21:13 ---Servicii incluse:
transport avion Bucuresti Malaga si retur
transport cu microbuz 16 locuri pe toata perioada excursiei
cazare 9 nopti hoteluri 3* superior
mic dejun
cina
insotitor grup pe toata perioada excursiei
ghizi locali, limba engleza. Am sa traduc eu grupului.
Nu sunt incluse:
asigurarea medicala
mesele de pranz
intrarile la obiective
--- Terminare citat ---
In general gasesti toate informatiile de baza in prezentarea excursiilor. Apoi tot felul de informatii importante legate de organizare pe paginile topicului excursiei. De aceea, o regula importanta e sa citim cu atentie si sa intrebam doar despre lucruri care nu sunt prezentate deja.
Succes! Enjoy!
wonderland:
:oops: Pe de alta parte, e drept ca pe site, la servicii incluse e mentionat doar transfer aeroport nu si zborul. :(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă