Scrise de noi > Articolele noastre
Dansezi sau...nu vorbim?
Laur:
noiembrieeee, mrrrr ... dupa cum citesc eu treaba, ar cam sari peste dans si vorbit :D
wonderland:
Laur, sigur nu ti-a sarit tie imaginatia? :whistle:
Cat despre ce spuneai mai inainte, s-a nimerit la fix: de unde aceasta parere, ca orice spunem noi e o mustruiala, un repros, o critica, ba chiar e cerere ascunsa, o intentie periculoasa, o incercare de a cere mai mult decat ni se ofera (am patit io, da nu pe forum, de aia zic)? Si, cum scapati? Cu dansul sau cu...fuga? ;D
--- Citat din: oviarad din Luni, 16 Aprilie 2018, 22:23 --- wonderland e CEA care are grija de noi toti
--- Terminare citat ---
:faint: ca sa fiu sincera si corecta, mai mult de forum am io grija. :D
oviarad:
Scapam cum putem wonderland :D e mai important rezultatul, nu modalitatea :D uneori chiar si fara pantofi ca in poza postata de noiembrie, cel putin uneori, dansul e incalzirea pentru fuga ;D ca sa faci intandire desigur.
Sunteti atat de misterioase, atat de imposibil de descifrat incat orice cuvant, oricat de simplu ar fi, devine complicat pentru noi barbatii :)
wonderland:
:faint: :faint: :faint:
Da, cam asa scapati voi, cu vrajeala. Pardon, cu vorbe vrajite menite sa ne adoarma vigilenta si prudenta... :)
Hai ca daca intram in discutia cu cine-i simplu sau complicat, si cine complica mai mult, nu mai plec la munca...
Laur:
pai na .. fiecare cu ce arme are in dotare. noi cu vrajeala, dansul si fuga, voi cu vigilenta, prudenta si mustruluiala :magic:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă