Scrise de noi > Articolele noastre
Dansezi sau...nu vorbim?
oviarad:
Ma intreb in ce masura rolul de gen influenteaza modul in care comunicam, ca barbat se asteapta sa fi capul familiei, cel care decide, de aici centrarea pe solutii mai degraba decat pe discutii( asa era cel putin in trecut). Azi lucrurile se mai schimba chiar si barbatii inteleg conceptul de parte al dualitatii si cel putin unii incearca sa iasa din tipar.
Mi s-a intamplat sa cunosc femei care considerau un barbat comunicativ ca nefiind barbat, asteptarile lor fiind altele :)
Laur:
Cand baietii sunt putini in excursii, tre sa danseze cu cate doua/trei, dupa caz ... io recunosc, am cam tras la somn in ultima excursie. Daaa stiu! :idiot2:
Iustin:
Dacă aveți nelamuriri privind comportamentul bărbaților, un film documentar edificator este RRRrrrr!!!
Laur:
daca facem nitica statistica, functie de raportul ele/ei de pe forum, la un post de-al meu, ar trebui sa existe vreo opt mustruluieli ... sa fie clar cum scapam noi basma curata ;D
sa vaz daca fetele se intarata mai repejor ... ca tot zicea, nu mai tiu minte cine :pleasantry: ca baietii numai la tinere si fierbinti reactioneaza ... ceea ce nu pot confirma sau infirma :giggle:
noiembrie:
Sssss...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă