Scrise de noi > Articolele noastre
Dansezi sau...nu vorbim?
oviarad:
Nadia te dezamagesc, daca ai fi avut putintica rabdare si curiozitate sa citesti mai mult din postarile noastre, cred ca concluziile tale ar fi un pic diferite, de altfel daca vei reciti raspunsul lui noiembrie, vei vedea ca e o doamna foarte placuta iar wonderland e CEA care are grija de noi toti, deci nu esti prima femeie din acest dialog, in plus caracterizarea facuta de tine e demna, din pacate de un alt gen de site, aici oamenii pe care ii vei intalni au un simt dezvoltat al umorului si ce e mai important cei 7 ani de acasa, apreciez ca ti-ai exprimat opinia, si te invit sa o faci in continuare insa sper ca vei evita caracterizarile prea devreme exprimate. :)
oviarad:
Re: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
« Răspuns #2390 : Sâmbătă, 14 Aprilie 2018, 15:19 »
Citat
Problema cuvintelor scrise e ca sunt intelese exclusiv prin starea celui care le citeste si nu prin intentia celui care le-a scris, poate autorul avea un zambet pe fata cand scria, ceea ce da un anumit sens textului, dar cel care citeste este suparat sau nervos din motive independente de autor, astfel interpretarea data textului va reflecta starea cititorului :(
Asta gasesti scris de mine in alta parte poate cumva explica si postarea ta si a mea :)
oviarad:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2698.msg131623.html#msg131623
Sau poate, in ce ma priveste, aceasta mica incercare iti va spune mai mult decat cuvintele scrise prin alte parti :) gata ca e :offtopic: la greu , scuze
wonderland:
Nadia, eram si doua fete cucuiete pe aici, intr-o discutie glumeata. Puerila, poate, doar aparent, si nu frivola.
Discutia poate ca a deviat putin de la tema propusa (e dificil sau usor sa ne intelegem, avem sau nu avem, barbati si femei, limbaje diferite?), dar uneori, ca sa uitam de realitatea cruda (chiar, la ce te referi?), mai glumim...
Hai sa exprimam mai mult opinii, pareri, trairi. Hai sa evitam sa etichetam sau sa tragem concluzii pripite asupra a ce stie sau este celalalt.
noiembrie:
Cand baietii sunt putini in excursii,dansam si intre fete,ca sa nu-I obosim,desi recunosc
ei fac sacrificii si-ar dori sa danseze cu toate.
Stiu eu un dansator bun care vine in Apuseni si care e cam asa:"unde joaca moldovenii/acolo pamantul geme"
Deoarece eu dansez mai lin,vi-l las,e neobosit.
In alta ordine de idei,sustin citirea subiectelor incepand CU PRIMA PAGINA.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă