Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Apuseni. Tara motilor 14 - 17 aprilie 2016

<< < (12/22) > >>

Gabriela Chitileanu:
Buna ziua! Legat de meniu: exista posibilitatea ca (o) ciorba sa nu fie acrita cu bors (pentru mine)? (am intoleranta la gluten si deci nu consum nimic derivat din grau).

Legat si de desert, ii puteti intreba daca e posibil sa faca o portie diferita? (care sa nu implice faina de grau!?).
Daca cei de la pensiune nu au resursele necesare, voi putea achita doar partea mea de meniu? :) (adica mai putin de 30 de lei, in functie de ce se va servi).

Multumesc, sper ca va anunt de aceasta restrictie alimentara a mea in timp util!

admin:
Am sa discut maine cu d-na. Problema va fi doar in prima seara, pt ca ajunsi la Garda puteti sa discutati direct si sa-i spuneti cam ce aveti voie sa mancati.
La ciorba sunt convins ca nu e o problema cu acritul cu bors, inca nu s-a inventat in Ardeal.  :) Aici acrim cu tarhon conservat in otet, cu bulion si la unele ciorbe cu zeama de varza. Inca nu am intalnit pe cineva sa foloseasca bors, decat la ciorba de peste. Si asta se face o data la 2 ani pe aici .... La desert, raman doar fructele cred...dar cred c cel mai simplu si mai la indemana va va fi sa cumparati de la magazin. Este la doi pasi de noi, stam chiar in centru. Evident ca din tariful total se vor scadea produsele care nu le-ati servit.

krondia:
Referitor la mese, ma inscriu la cinele de joi si sambata si la masa de pranz de vineri.

maria2015:
Si eu cred ca e prea multa mancare... seara eu ma inscriu numai cu un fel doi, fara ciorbe.

val gher:
Buna seara! Referitor la mese, pentru cina doresc doar felul doi si ma inscriu pentru pranzul de vineri.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă