Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Apuseni. Tara motilor 14 - 17 aprilie 2016
costinjb:
Am onoarea. Am participat anul trecut la o actiune (martie Sibiel). :thumbup:
krondia:
Pentru ziua cand se ia si pranzul la coborarea de pe munte, ar exista posibilitatea ca seara sa se ia o cina mai usoara, de pilda doar 1-2 feluri?
admin:
Vedem acolo. Din experienta, lumea a mancat tot.... :)
eugenandrei:
eu nu tin post si nici vegetarian nu sunt asa ca vreau tot ce e in meniu pt toate zilele :)
admin:
Sa recapitulam cu transportul:
Traseu: transport pe ruta Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu - Alba Iulia - Garda de Sus (950 km) si zonal cca 150 km. Un microbuz va pleca din statia de benzina Mol Pacii n 14 aprilie 2015 ora 6.00 (intalnirea va fi la 5.45 va prelua pe toata lumea) si va urma traseul comunicat. La Pitesti o sa ajunga in jur de 7.15 - 7.30, locul de intalnire trebuie sa fie pe directia de traversare autostrada - Rm Valcea. Propun statia Petrom de langa sensul giratoriu de la intrarea in oras dinspre Bascov, acolo unde au statiile si autobuzele de linie. Cei cu conexiuni tineti legatura cu soferul, aveti numarul lui de mobil, l-am comunicat Urcarea pt Sibiu va fi din gara Sibiu, ora 1030.
La Alba Iulia apreciez ca ajungem in autogara la ora 12.30, iar la 15.30 ajungem la Garda de Sus la pensiune.
Rugamintea este sa va luati cu voi apa, sandviciuri, fructe, biscuiti, ceea ce stiti ca aveti nevoie pe drum. Nu se opreste pentru mancare, ci doar pentru pauzele de dezmortire si toaleta, opriri care vor fi decise de sofer functie de programul legal (la 4 ore sunt doua pauze, una de 15 min si una de 30 min). Drumul e lung, nu as vrea sa-l facem si mai lung prin asteptari in statiile de oprire... ::)
Vad ca la forecast s-a schimbat ceva in bine sambata, arata soare, dar vineri, ne arata ploaie. O sa incerc acolo sa adaptez programul astfel incat sa ne strecuram printre stropi, vedem...Oricum in situatia aceasta nu uitati de pelerine sau de haine impermeabile. Si mai repet odata, canadienele de oras, sau cum li se spune, nu sunt impermeabile decat intr-o mica masura. Daca va prinde ploaia pe tarseu, intr-o jumatate de ora sunteti leoarca. Va fac recomandarea la incaltaminte: luati cu voi pe langa gheata de munte sau trekking si ceva sport, daca va udati sa aveti cu ce schimba. In Pestera Ghetarul Scarisoara e buna si o frontala sau o lanterna, iar la Poarta lui Ionele este chiar obligatorie, nu este electrificata si nu o sa vedeti decat ceea ce arata ghidul. Dar pt a nu va impiedica e nevoie sa aveti o sursa de lumina. Si macar sa aveti descarcata aplicatia pe mobil de lanterna...
Deci cu transportul e clar, cu mancarea la fel, muzica am sa aduc eu inclusiv statii....le inghesuim cumva in mocrobuz...Despre echipament am vorbit. Da..da, nu uitati voia buna! Puneti-o de acum in bagaje.... :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă