Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Apuseni. Tara motilor 14 - 17 aprilie 2016

<< < (13/22) > >>

aprilie:
ups!!!! cate lucruri noi si importante pe acest topic! ma abonasem sa primesc notificari dar nu am primit nimic ...

deci da, Tania, sigur ca iti ocup loc langa mine ... pana la Sibiu se doarme mai bine pe 2 scaune decat pe unul singur  ;D

despre mancare ... sunt de acord cu acel pranz si cu cina de joi. Pentru cinele de vineri si sambata  a trebuit sa iau niste decizii radicale, renunt cu desavarsire la ciorbe  ;D

Sa inceapa distractia !!!   :yeah:  *|*

admin:
Pentru cei care vin cu masinile lor. Locatia este:

Pensiunea Danciu, Adresa: Com. Gârda de Sus nr. 51, jud. Alba. Este in centru, langa rau. Este acolo un indicator care arata spre Ghetarul Scarisoara, Cheile Ordancusei.

Tania55:
Va astept in gara ( nu in autogara)  :)

admin:
Ok, receptionat.... :) Oricum sunt una langa cealalta...

admin:
Un tinut in care totul parca a incremenit de cand viata a rasarit...Un taram al frumusetii naturale. a omeniei, a bunului simt...O vatra de mestesuguri, de traditii, de fauritori de bine....

Tulnicaresele, nea Nicusor Dobra, tanti Ana Lazea, Iuliana si ce sa mai vorbim de gazde...Oameni cum nu stiu unde mai gasesti...Mi-au umplut sufletul de bucurie si mintea de ganduri bune...Toate dezamagirile, toate supararile mele vazandu-mi tara mulsa si sugrumata de o gasca de oameni de nimic, parca mai dispar cand dau de romani din astia...Parca pentru astia mai merita sa mai stai pe aici, sa tii putere si rabdare...

Peisajele? Pozele vorbesc singure...Platouri intregi pline de flori, case risipite pe dealuri molcome ca oamenii de pe aici...O incantare...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă