Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sibiel 4 - 6 martie 2016. Editia VI-a!
Misona:
--- Citat din: simo arad din Joi, 03 Martie 2016, 09:54 ---Buna Misona, le pot lua eu, cred ca mai ai nr. meu de telefon, sa-mi spuna la ce ora ajung ca sa le preiau.
--- Terminare citat ---
Multumesc frumos Simo! De abia astept sa ne revedem!
Georget@:
Pentru Ioanabil: multumesc mult, tinem legatura, sun cand ajung in Sibiu. Am vorbit cu Elena, plecam impreuna din Bucuresti. Drum bun tuturor!
ioanabil:
O.K. Tinem legatura.
admin:
Mai sunt cateva ore si incepe un nou carnaval. Al VI-lea aici in Singles Camp. Unii dintre voi sunt pe drum, altii au ajuns deja...Mi-as fi dorit mult sa va intampin, ca de fiecare data....Din pacate nu mi s-au potrivit lucrurile asa cum erau planificate si ajung doar dimineata....Gata sa merg cu cei mai iubitori de drumetie pana sus pe Godia si apoi sa fiu una dintre masti.
O sa fie in schimb Samiza cu voi....
Distractie placuta in seara aceasta si sa ne vedem maine cu bine! Let's party!
admin:
S-a tras cortina peste Carnaval...Raman in urma, in amintire 3 zile de ras, de muzica, de dans, de drumetie...O multime de masti haioase si niste oameni tare - tare faini! M-am bucurat din nou sa fiu cu voi, sa petrec, sa povestesc...Acum sunt la momentul nostalgii...
Pozele mele incep de a doua zi dimineata, cu drumetia la Cetatea Salgo. Despre care, va amintiti poate, am scris cu ceva timp in urma un scurt asrticol aici pe forum: http://forum.singlescamp.ro/index.php?topic=1744.0. A fost o vreme perfecta de drumetie, un soare cald de primvara care imbia la iesire in natura...Vai ce bine a fost...
Un vestitor al primvarerii:
Minunata padure de fag:
Poteca noastra....
Lumini aruncate printre trunchiurile de copac....
Asta era directia...
Spre fosta poarta de intrare in cetate:
Zidurile cetatii, adica ceea ce a mai ramas din ele:
Intrarea in misteriosul tunel al cetatii:
Sus pe plaiul Godia:
Una dintre casele de faneata de pe vatra veche a Sibielului:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă