Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sibiel 4 - 6 martie 2016. Editia VI-a!
SIMONA_ARAD:
Am plecat din Sibiel cu aceeasi stare de bine ,de care am beneficiat si in decembrie. Un eveniment frumos,oameni deosebiti si totul foarte bine organizat.
Multumim ,Samiza si Gigi pentru tot ce pregatiti pentru noi!
admin:
Am transmis tuturor celor care au participat prima parte din filmulete si pozele facute de mine. Cine nu a primit "sa ma traga de maneca", transmitandu-mi un Email pe office@singlescamp.ro.
admin:
Am retransmis celor care nu primisera primul Email.... si tocmai ce am terminat de expediat al doilea mesaj catre fiecare din voi. Acesta contine filmulete partea 2.
bruno:
Gigi, amico mio, si Samiza, amica ma, am doar o cuvinte pentru acest eveniment organizat de voi si pentru toti prietenii partecipantii, niciuno exclus cu adevarat, la acest eveniment:
minunat
Abia astept sa mergem la Castel pentru ca fiecare eveniment urmatoare e mai frumos ca ultimul. :thumbup: :yeah: :dance: :P :P :P
admin:
Cate ceva din pregatirile bucatarilor de la Sibiel:
Un gest impresionant de frumos facut de cineva....Un buchet superb de flori primit de Samiza....
Intr-un final mastile s-au predat....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă